Ben geçen sene kurul mülakatına katılmıştım. İlk baş Türkçe başlamıştı sonra İngilizce devam etmişti. İngilizce olarak kendinden bahset ve seni ne motive eder sorusu sorulmuştu. Aranızda geçen sene katılıp neler sorduklarını hatırlayan var mı?

• Like
Tepkiler: Conrada ve gunes
Ben geçen sene kurul mülakatına katılmıştım. İlk baş Türkçe başlamıştı sonra İngilizce devam etmişti. İngilizce olarak kendinden bahset ve seni ne motive eder sorusu sorulmuştu. Aranızda geçen sene katılıp neler sorduklarını hatırlayan var mı?
Geçen sene bana da 3 soru sorulmuştu birincisi kendinden bahset ikincisi TGS hakkında ne biliyorsun üçüncüsü de çalıştığım son pozisyon hakkındaydi neler yaptın vs

• Like
Tepkiler: gunes
Geçen sene bana da 3 soru sorulmuştu birincisi kendinden bahset ikincisi TGS hakkında ne biliyorsun üçüncüsü de çalıştığım son pozisyon hakkındaydi neler yaptın vs
Merhaba kaç kişi oluyor ve böyle bir masa falan var da oturuyoruz şeklinde mi yoksa...
Bir de sadece 3 soru soruyorlar ve bu kadar bitiyor mu? Teşekkür ederimm

Merhaba kaç kişi oluyor ve böyle bir masa falan var da oturuyoruz şeklinde mi yoksa...
Merhabaa
3 kişi oluyorlar ve onların önünde masa var. Siz onların önünde bir sandalyede oturuyorsunuz.
Türkçe olarak kendinden bahsetmeni istiyorlar, vardiyalı şekilde çalışmaya uygun musun, neden Tgs demişlerdi. Konuşma daha çok verdiğiniz cevaplara göre devam ediyordu

• Like
Tepkiler: User112263
Ben girdiğim zaman iki kişi vardı kurulda masa var evet karşılarında sandalyeye oturuyorsunuz zaten. Öncelikle Türkçe başlıyor ingilizce mülakata hazır mısın diye soruyorlar 3 soru bu şekildeydi sonra Türkçe ilerledi.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.