26 Ocak 2024
20
2
0
ben bugün yani cuma günü girdim sınava ben gibi bugün girip kurul daveti alan olursa en azından bilelim ona göre hareket edelim olumlu mu olumsuz mu olacak diye anlarız

merhaba cumartesi sabah sınava girip kurul mülakatı için sms alan oldu mu?

Geçen seneki alım başlıklarına baktım 1 ay sonra atmışlar olumsuz mesajları genel olarak ama olumlu haber aldığını söyleyen olmuş 1 ay sonra. Yerinde sınav sonrası garip bir ilerleme süreci var anlaşılan bekleyeceğiz artık

• Like
Tepkiler: lale
Yerinde online sınava girdiğinizde oradaki yetkili arkadaşlar anons yapıyorlar zaten. 1 ay içerisinde dönüş olacak diye

ben cuma günü 9’da yerinde sınava girdim çarşamba günü için kurul mülakat daveti aldım arkadaşlar anladığım kadarıyla sırayla çağırıyorlar 1-1.5 ay demişlerdi herkese başarılar

ben cuma günü 9’da yerinde sınava girdim çarşamba günü için kurul mülakat daveti aldım arkadaşlar anladığım kadarıyla sırayla çağırıyorlar 1-1.5 ay demişlerdi herkese başarılar
Merhaba carsamba bana da kurul mesajı geldi. İng ne tarz soruyorlar bilginiz var mı hiç ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.