Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yerhizmetleri işçi
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim hatırladığım mülakatta daha zam oranları açıklanmadan önce vardiya 5000 devamsızlık 5000 toplam 10000 bin di. Zamdan sonra bu tutar da artmıştır. Siz eminmisiniz 9000 olduğuna. 31.700 maaş artı 5000 vardiya 5000 devamsızlık demişlerdi çünkü. Çift maaşı 6 ay sonra kadroya geçince alacaksınız. Ancak sadece maaş 2 ile çarpılıyor demişlerdi diye hatırlıyorum.
Yok bize net olarak bu şekilde ilettiler yani toplamda vardiya primiyle beraber 45.000 oluyormuş

Yok bize net olarak bu şekilde ilettiler yani toplamda vardiya primiyle beraber 45.000 oluyormuş
Merhaba ben igaya başvurdum mülakata girdim haber bekliyorum şoför olarak başvurmuştum. İga direk kadrolu dimi taşeronda başlatmiyorlar bide ikramiye varmı maaslari hakkında bilginiz varmı teşekkurler.

Merhaba ben igaya başvurdum mülakata girdim haber bekliyorum şoför olarak başvurmuştum. İga direk kadrolu dimi taşeronda başlatmiyorlar bide ikramiye varmı maaslari hakkında bilginiz varmı teşekkurler.
6 ay sonra kadro var. yan haklarda o zaman geliyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.