Hangi havalimanı için başvurmuştunuz , sorunuz içinse forumdan anladığım kadarıyla 1 ay sürüyormuşCumartesi mülakata girdim ne zaman sonuçlanır. Bu hafta mesaj gelir vs diyenler var.
sabiha içinHangi havalimanı için başvurmuştunuz , sorunuz içinse forumdan anladığım kadarıyla 1 ay sürüyormuş
kimisi de süreç hızlı ilerleyebilir dediler TGS bu sefer hızlı alım yapıyor vs dediler.Cevap için Teşekkürler
Geçen seneki 2 iş alımında yazılan yazışmalar forumda duruyor onlara bakıp bi çıkarım yapabilirsiniz isterseniz . Mülakat sırasında dönüş için bişey demedilermi sizekimisi de süreç hızlı ilerleyebilir dediler TGS bu sefer hızlı alım yapıyor vs dediler.
Cumartesi bende mülakattaydım. 1 ay icinde dönüş yapılır dendikimisi de süreç hızlı ilerleyebilir dediler TGS bu sefer hızlı alım yapıyor vs dediler.
evet bu ay içinde dönüş yapılacak zatenCumartesi bende mülakattaydım. 1 ay icinde dönüş yapılır dendi
Mülakatta neler konuştunuz ne sordular biraz bilgi verir misiniz lütfen ?Cumartesi bende mülakattaydım. 1 ay icinde dönüş yapılır dendi
Mülakat nasıldı sorular vs bende perşembe gidicemdeCumartesi mülakata girdim ne zaman sonuçlanır. Bu hafta mesaj gelir vs diyenler var.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.