Yok ikramiye skala verilir sen yine normal maaşını alırsın 50 bin alırsın mesela üstüne de skala maaş ekle 35 85 yapar80 küsür değil max 60-65k arası oluyor ortalama çift maaş da dahil.
Yok ikramiye skala verilir sen yine normal maaşını alırsın 50 bin alırsın mesela üstüne de skala maaş ekle 35 85 yapar80 küsür değil max 60-65k arası oluyor ortalama çift maaş da dahil.
ikramiye senede 1 veriyor hadi üstüne 2 skala ekleyelim diyelimki yine max 70k yapar 85k yı nasıl buluyorsun onu anlayamadım biraz açar mısın?Yok ikramiye skala verilir sen yine normal maaşını alırsın 50 bin alırsın mesela üstüne de skala maaş ekle 35 85 yapar
Reis sene de 1 verdiği banka promosyonu benim dediğim ikramiye çift maaş olayı 6 ay sonra mesela kadroya alınırsan 3 ay da bir çift maaş alıyorsun yani 12 ay çalışıp 16 maaş alıyorsun ikramiye ayı mesela 50 bin maaş aldın bide 35 bin net maaş veriyor sana 85 bin oluyor 3 ayda bir 85 bin maaş alıyorsunikramiye senede 1 veriyor hadi üstüne 2 skala ekleyelim diyelimki yine max 70k yapar 85k yı nasıl buluyorsun onu anlayamadım biraz açar mısın?
Onu biliyorum zaten sadece ikramiye mevzusunu anlamamıştımReis sene de 1 verdiği banka promosyonu benim dediğim ikramiye çift maaş olayı 6 ay sonra mesela kadroya alınırsan 3 ay da bir çift maaş alıyorsun yani 12 ay çalışıp 16 maaş alıyorsun ikramiye ayı mesela 50 bin maaş aldın bide 35 bin net maaş veriyor sana 85 bin oluyor 3 ayda bir 85 bin maaş alıyorsun
Reis herkesin dediği gibi iş o kadar ağır mı belli ay çalıştıktan sonra yükselme şansın veya başka birime geçme şansın olabiliyoe mu birde haftalık off 2 gün müHayır dil bilmene gerek yok bavul atma uçak içi temizlik ağır bir iş
2 gün off var zaten. Evet iş cidden ağır hafife alınacak bir iş değil etrafımdan duyduğuma göre girip 10-20 gün sonra bırakan çok kişi var sonuçta ağır kaldırıyorsun ,işçi şöför olarak gircekseniz daha iyi tabiki ama mülakat esnasında boş olduğunuz zaman bagaj yüklemeye yardım ediceksiniz deniliyor bazı istasyonlar da. Yükselme olarak ta üniversite mezunuysanız ve ingilizceniz varsa memur olabilirsiniz yoksa işçi şöför veya yolcu hizmetleri işçiliğine geçiş yaparsınız.Reis herkesin dediği gibi iş o kadar ağır mı belli ay çalıştıktan sonra yükselme şansın veya başka birime geçme şansın olabiliyoe mu birde haftalık off 2 gün mü
Kanka 2 gün OF var ama herkes karıştırıyor bak. Şimdi Sen dün gece 23:00 da mesaiye başladın diyelim noldu sabah 07:00 diyelim. Bughun ayın kaçı 9'u bugun artık izinlisin bide yarın hiç gitmiyorsun izinlisin. Ama aslında OFF 1 gün.Reis herkesin dediği gibi iş o kadar ağır mı belli ay çalıştıktan sonra yükselme şansın veya başka birime geçme şansın olabiliyoe mu birde haftalık off 2 gün mü
Maaşlar net olarakmı yatıyor acaba gelir vergisi takılıp vergi kesiliyormu?Buna başvuru yaptıysanız Malesef memurluk için 6 ay beklemeniz lazım ama şirket bu yıl içeri de ki işçiler için memurluğa geçiş sınavı açtı aralık ta belki sene oratasında ki alımlar da tekrar açarlar belli olmaz iş ağır ama yan hakları cidden memnun ediyor mesela bu yeni gelen zamla 41 alan arkadaşların maaşı 50 bine dayanacak ve 6 ay sonra uçuş hakkınız gelicek 3 ayda bir çift maaş hakkınız gelicez yaklaşık 80 küsür 3 ayda bir alıcaksınız.
Vergi kesilerek yatıyor galibaMaaşlar net olarakmı yatıyor acaba gelir vergisi takılıp vergi kesiliyormu?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.