Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugün aradılar çalışmak ister misiniz diye evet dedim notumuzu aldık dedi irtibata geçeceğiz dedi. Anlamadığım bunlar bu sefer ne zaman arıyacaklar

Bugün aradılar çalışmak ister misiniz diye evet dedim notumuzu aldık dedi irtibata geçeceğiz dedi. Anlamadığım bunlar bu sefer ne zaman arıyacaklar
Sn.

Şirketimizde girmiş olduğunuz mülakatınız sonrası evrak teslimi ve sağlık tetkiki süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. İşe giriş işlemlerinin başlatılması amacı ile tarafınız aranmış ancak yapılan aramalara cevap alınamamıştır. Şirketimizde çalışma talebiniz devam ediyor ise talebinizi (cevabınızı) aşağıda belirtilen mail adresine iletmenizi rica ederiz.

Banada ulaşamayıp bu mesajı atmışlar mail attım bende bu saatten sonra daha neyin notu arkadaş ya biz zaten aylardır bekliyoruz pazartesi dtm ye gidip bizzat görüşeceğim bakalım ne diyecekler

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: sunny

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.