Şimdi kayıt ol
TGS Yer hizmetleri dönüş alan var mı bugün beni aradılar TGS insan kaynakları tarafından bizimle çalışmak istermisiziniz diye
Merhaba hangi base öğrenebilir miyim? Biz ankara base için bir grup arkadaş mülakat sonucu bekliyoruz halaTGS Yer hizmetleri dönüş alan var mı bugün beni aradılar TGS insan kaynakları tarafından bizimle çalışmak istermisiziniz diye
Haziran ayında sms gelmiş miydi size de pekiTGS Yer hizmetleri dönüş alan var mı bugün beni aradılar TGS insan kaynakları tarafından bizimle çalışmak istermisiziniz diye
Adınıza çok sevindim tebrik ederimİstanbul için Evrakları teslim etmiştim sağlık raporlarını vermiştim mülakata girmiştim
Peki hangi numara aradı sizi9 haziranda böyle bir mesaj gelmişti bana
Sayın Adayımız,
Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve istihdam süreçlerimize ayırdığınız zaman için teşekkür ederiz.
Bölgesel gelişmelerin havacılık operasyonları ve personel planlamaları üzerindeki etkileri doğrultusunda, operasyon pozisyonlarına ilişkin planlanan istihdam ihtiyaçlarımız yeniden değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, mevcut dönemde planlanan işe girişlerin gerçekleştirilemeyeceğini üzülerek bildirmek isteriz.
2026 yılı içerisinde ilgili pozisyonlara yönelik ihtiyaç oluşması halinde, öncelikli olarak sizinle iletişime geçileceğini bildirir, anlayışınız için teşekkür eder, kariyer yolculuğunuzda başarılar dileriz.
Saygılarımızla, B050
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.