Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sedatcoban

Üye
16 Şub 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba 31.12.2025 tarihinde form doldurdum sonra 05.01.2026'da tekrar 2. Form geldi onda doldurdum hala bir haber yok sizce olumsuz mu olmuştur? Yer hizmetleri işçisi olarak başvuru yaptım ilgi verirseniz sevinirim saygılarımla.

Arkadaşlar merhaba bugün DTM he gittim ve oradaki arkadaşlar savaş nedeniyle alımların durduğunu söylediler

yav abi ne savaşı allah aşkına ya ne savaşı dümen yapmasınlar ya geçenlerde de gitti buraya yazdı bi arkadaş o zamanda diyolardı yoğunluk var olumsuz sms gelmediyse ararlar vesaire dümenspor yani. olcak iş mi yani abi aralık ocak gibi işe başvuruyosun şuna bak 5. aya girdik şaka gibi bir mevzu ya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.