Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Deneyimlerinizi paylaştığınız için Hava Personel üyeleri adına teşekkür etmek istiyorum. Kariyerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim. @mmkaradagg
Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Deneyimlerinizi paylaştığınız için Hava Personel üyeleri adına teşekkür etmek istiyorum. Kariyerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim. @mmkaradagg
2 sabah 2 gündüz 2 gece çalışılıyor 2 gün de tatilÇalışma 3 vardiya durumu nasıl oluyor mesai olarak da nasıl mesai oluyor 12 saatimi çalışılıyor mesai durumu nasıl oluyor şöför olanlar genelde ne tür araçlar kullanıyor işleri ne oluyor tam olar
İstanbul Havalimanı’nda çalışmaktayım. Buraya sezonluk personel alımı yapılmadığı için o konuda net bir bilgim yok. Ama C sınıfı ehliyetiniz varsa inanın bana çok ama çok işinize yarayacak.Sezonluk giripte kalan oluyor mu ****** şart mı ayrıca şoförlük için başvurdum bende c ehliyet var
Evet. Tecilli olarak çalışanlar mevcut. Hatta şirkette 6 ayını doldurduktan sonra askere gidip dönüşte tekrar devam eden personeller de var.Merhaba tescilli olupta çalışan var mı şirkette yoksa yapılmış mı istiyor şirket
Merhaba tescilli olupta çalışan var mı şirkette yoksa yapılmış
Mesai ya erken geliyorsun ya da devma kalıyorsun erken gelirsen 5-6 saat önce devama kalırsan 2-3 saat kalıyorsun2 sabah 2 gündüz 2 gece çalışılıyor 2 gün de tatil
Hocam eğer olumlu olursa yine bir süre bekletecekler. 2023 yılında yaklaşık 2 ay beklemiştim.mülakattan sonra hemen çağırırlar mı peki hocam, dün mülakata girdim.
şuan büyük ihtimalle ilk etap sınıfındayım ilk etap sınıfı herhalde uzun sürmüyor ve TGS herhalde bu sezon süreci hızlı ilerletiyor.Hocam eğer olumlu olursa yine bir süre bekletecekler. 2023 yılında yaklaşık 2 ay beklemiştim.
Diğer arkadaşların da dediği gibi 2 sabah 2 öğlen 2 gece 2’de izin şeklinde oluyor. Saat olarak özetleyeyim;Çalışma 3 vardiya durumu nasıl oluyor mesai olarak da nasıl mesai oluyor 12 saatimi çalışılıyor mesai durumu nasıl oluyor şöför olanlar genelde ne tür araçlar kullanıyor işleri ne oluyor tam olarak
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.