Red mi yedik acaba sizce
Ben geçen sene Antalya için çağırılmıştım online sınavı geçip mülakata çağrıldım fakat gidememiştim. Forumda izmire başvurup Sms gelen arkadaşta var. Anladığım kadarıyla sezonluk yerlerde öğrenci alımı yapıyorlar İstanbul da yapmayacaklar. Olacağı varsa yarın saat 18.00’a kadar belli olur.

Ben geçen sene Antalya için çağırılmıştım online sınavı geçip mülakata çağrıldım fakat gidememiştim. Forumda izmire başvurup Sms gelen arkadaşta var. Anladığım kadarıyla sezonluk yerlerde öğrenci alımı yapıyorlar İstanbul da yapmayacaklar. Olacağı varsa yarın saat 18.00’a kadar belli olur.
Neden yarına kadar belli olur. Bu arada geçen sene öğrenci olup giren çok oldu ya ist için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.