@admin saçma bir soru olacak ama .harekat memuru olarak olumlu dönüş aldım fakat benim saçlar uzun ve arkadan bağlıyorum. mülakatta düzgün olduğu takdirde bir sorun olmaz demişlerdi.
ama gelen mesajda onlara götüreceğimiz fotoğrafta erkekler için saç sakal traşı olunmalı demişler. bu konuda herhangi bir bilgin var mı ? saçları kestirecekmiyim ?

Herkese aynı mesaj gitmiş evet kısa süre ve haftasonu'na denk geldi

Bu işe başlama muhabbeti acaba sigorta başlangıcı mı yoksa eğitim başlangıcı mı onu anlamadım

Eğitim sınıfları açılacak çünkü bayram arifesinde mi açarlar acaba
20 martta girene geliyor ben 19 martta girdim neye göre ilerliyor bunlar ankamadım ki ben bu durumu çok garip ya

@admin saçma bir soru olacak ama .harekat memuru olarak olumlu dönüş aldım fakat benim saçlar uzun ve arkadan bağlıyorum. mülakatta düzgün olduğu takdirde bir sorun olmaz demişlerdi.
ama gelen mesajda onlara götüreceğimiz fotoğrafta erkekler için saç sakal traşı olunmalı demişler. bu konuda herhangi bir bilgin var mı ? saçları kestirecekmiyim ?
Saçları toplu sakal traşı olup çekilin fotoğrafı. Bir şey derlerse kestirirsiniz ancak sorun olacağını zannetmiyorum.

Ben 29 şubatta olumlu mesaj aldım, 1 martta belge teslim ettim hala aranmadım. Kimseye de ulaşamıyorum. Benden sonra kabul alanlar da aranmış. Olumlu olduğu halde vazgeçmiş olabilirler mi bazı sebeplerden dolayı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.