29 Mar 2024
12
0
0
Merhaba arkadaşlar, bugün olumlu mesaj geldi ve pazartesi sağlık evraklarını teslim etmem gerektiğini yazıyor. 3 Nisan işe başlatacaklarmış. Sorun şu ki o hafta işe başlayamam sınavlarım var. Daha önce giren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi esneklik sağlıyorlar mı ? Ayrıca 2 günde sağlık raporunu teslim etmem de mümkün değil nasıl bir süreç ?

Herkese aynı mesaj gitmiş evet kısa süre ve haftasonu'na denk geldi

Bu işe başlama muhabbeti acaba sigorta başlangıcı mı yoksa eğitim başlangıcı mı onu anlamadım

Eğitim sınıfları açılacak çünkü bayram arifesinde mi açarlar acaba

Bu işe başlama muhabbeti acaba sigorta başlangıcı mı yoksa eğitim başlangıcı mı onu anlamadım

Sigorta başlangıcı. Eğitim sınıflarıyla alakalı 1 Nisan günü evraklar teslim edildiğinde bilgi verirler.
Benim tahminim bayramdan sonra eğitim sınıfı açılır.

Merhaba arkadaşlar, bugün olumlu mesaj geldi ve pazartesi sağlık evraklarını teslim etmem gerektiğini yazıyor. 3 Nisan işe başlatacaklarmış. Sorun şu ki o hafta işe başlayamam sınavlarım var. Daha önce giren arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi esneklik sağlıyorlar mı ? Ayrıca 2 günde sağlık raporunu teslim etmem de mümkün değil nasıl bir süreç ?
ramp mı

hangi istasyon ve mülakat tarihiniz nedir

Beni şimdi aradılar 1 nisanda sağlık belgelerini teslim ettiğiniz takdirde 3 nisanda ki eğitim sınıfına dahil olucaksınız sizin için uygun mudur diye sordular

• Like
Tepkiler: Cassian.Andor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.