Pozisyon veya İlan Adı
Tgs Yer Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
Bodrum
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Simisim

Üye
8 Şub 2026
5
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba, internet üzerinden Tgs’ye Yer hizmetleri memurluğu için başvuru yaptım. bilgilendirme maili ve mesajı geldi; direkt yüz yüze mülakata çağırdılar. Sınav, online mülakat vs. yapılmadı. Bir çok yere başvurmuştum acaba Yer hizmetleri işçisine mi başvurdum diye şüphe kaldı aklımda. Çok yoğun ve stresli bir dönemdeyim, iş ilanlarına mümkün olduğunda başvurmaya çalışıyorum, kafam karışmış olabilir. Neden böyle oldu ve süreç nasıl ilerliyor, şehir değişikliği yapmam gerekeceği için eğer alınırsam ne kadar vaktim olacak merak ediyorum. Yardımcı olmanızı çok isterim.

Ayrıca Bodrum/Milas için başvurdum ve orada ikamet etme şartı vardı. Adresimi doğru girerek yani orada ikamet etmediğimi belli ederek başvurmuştum. Yine de çağırdılar. Acaba İkamet şartı olduğu için talep mi azdı, bu yüzden mi böyle oldu diye de düşünmüyor değilim. İngilizce seviyem yüksek ve başvurumda belirtmiştim. Kafam karışık, desteklerinizi bekliyorum. Üç gün sonra mülakata gideceğim.

Sınavları olmadınızsa, yer hizmetleri işçisi yada şoförlük için başvuru yapmış olabilir misiniz?

Sınavları olmadınızsa, yer hizmetleri işçisi yada şoförlük için başvuru yapmış olabilir misiniz?
Yer hizmetler işçisi için sadece erkek adayları alıyorlar diye biliyorum ama beni neden çağırsınlar ki, mantığıma oturtamıyorum. Şoförlük desem ehliyetim de yok ve başvuruda belirtiliyordu diye hatırlıyorum ve kesinlikle şoförlüğe başvurmadığımı düşünüyorum

Merhaba, internet üzerinden Tgs’ye Yer hizmetleri memurluğu için başvuru yaptım. bilgilendirme maili ve mesajı geldi; direkt yüz yüze mülakata çağırdılar. Sınav, online mülakat vs. yapılmadı. Bir çok yere başvurmuştum acaba Yer hizmetleri işçisine mi başvurdum diye şüphe kaldı aklımda. Çok yoğun ve stresli bir dönemdeyim, iş ilanlarına mümkün olduğunda başvurmaya çalışıyorum, kafam karışmış olabilir. Neden böyle oldu ve süreç nasıl ilerliyor, şehir değişikliği yapmam gerekeceği için eğer alınırsam ne kadar vaktim olacak merak ediyorum. Yardımcı olmanızı çok isterim.
Merhaba, aynı bende direk mülakata, çağrıldım işlemler nasıl işleyecek bilgisi olan varmı

Yer hizmetler işçisi için sadece erkek adayları alıyorlar diye biliyorum ama beni neden çağırsınlar ki, mantığıma oturtamıyorum. Şoförlük desem ehliyetim de yok ve başvuruda belirtiliyordu diye hatırlıyorum ve kesinlikle şoförlüğe başvurmadığımı düşünüyorum
Merhaba, geçen sene aynı durumu yaşadım. Normalde Antalya da yaşıyorum MU

Ayrıca Bodrum/Milas için başvurdum ve orada ikamet etme şartı vardı. Adresimi doğru girerek yani orada ikamet etmediğimi belli ederek başvurmuştum. Yine de çağırdılar. Acaba İkamet şartı olduğu için talep mi azdı, bu yüzden mi böyle oldu diye de düşünmüyor değilim. İngilizce seviyem yüksek ve başvurumda belirtmiştim. Kafam karışık, desteklerinizi bekliyorum. Üç gün sonra mülakata gideceğim.
Az önce mesajım eksik gitti tekrardan yazıyorum. Normalde antalya da yaşıyorum muğla için sınavsız vs sadece maille mülakata çağırdılar yer hizmetleri adı altında. önce mail atıp kendi şehrime aldırmaya çalıştım. maile geri dönmediklerinde kadın adayları yer hizmetlerine almadıklarını, yhm dir diye düşünerek kalkıp muğlaya gittim ben de. benim de ehliyetim falan yoktu ayrıca. sonuç, 7 erkek ve ben vardık. ramp ilanı için beni de davet etmişler, ben yhm için geldiğimi söylediğimde seni de uçak içi temizlik olarak değerlendirebiliriz demişlerdi. yani muhtemelen seninki de aynı durum, o yüzden bu kadar stresli bir döneminde kalkıp gitme dikkat et :)

• Like
Tepkiler: Simisim
ayrıca şimdi gördüm sizi de aynı yer için çağırmışlar, ben de milas a gitmiştim. sanırım oraya talep az olduğu için kadın adayları da değerlendiriyorlar rampte.

• Like
Tepkiler: Simisim
ayrıca şimdi gördüm sizi de aynı yer için çağırmışlar, ben de milas a gitmiştim. sanırım oraya talep az olduğu için kadın adayları da değerlendiriyorlar rampte.
Ya gerçekten benim aklıma gelen ilk şey sizin söylediğiniz şeylerdi. O kadar yardımcı oldunuz ki yorumunuzla sabahlara kadar bunu düşündüm. Siz peki hatırlıyor musunuz yer hizmetleri memurluğuna mı başvurmuştunuz özellikle

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.