Pozisyon veya İlan Adı
TGS Yer Hizmetleri İşçisi
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

omerdayı

Üye
11 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
12 ocakta mülakat daveti almıştım saw istasyonu için fakat olumsuz hava koşulları nedeyle ileri bir tarihe ertelenmişti sms i geldi. Bu şekilde bir ertelenme sms i alıpta sonradan yeni mülakat tarihi belli olan arkadaşlar varmı acaba üstünden 1 hafta geçecek nerdeyse hala yeni mülakat tarihi sms olarak iletilmedi bana

12 ocakta mülakat daveti almıştım saw istasyonu için fakat olumsuz hava koşulları nedeyle ileri bir tarihe ertelenmişti sms i geldi. Bu şekilde bir ertelenme sms i alıpta sonradan yeni mülakat tarihi belli olan arkadaşlar varmı acaba üstünden 1 hafta geçecek nerdeyse hala yeni mülakat tarihi sms olarak iletilmedi bana
Forum da bir aekadaş vardı onun mulakat mesaji gelmişti onun hava koşulları nedenjyle ertelenmiş onda bekliyor daha hiç kimseye gitmemiş

• Like
Tepkiler: LİDER34
Aynı durumdayız. Yeni sms bekliyorum bende. Gelir Kanka biraz sabır edeceğiz hepsi bu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.