Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canonsra

Üye
9 Ocak 2026
38
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar Herkese Tgs yer hizmetleri işçi başvurusunda bulundum. Telefonuma onay mesajı ile giriş yaptım tüm aşamaları doldurdum başvurunuz onaylandı yazdı ekranda ve anasayfaya yönlendirdi.Herhangi bir başvuru numarası veya mail gelmedi daha sonra başvuru tamamlanmış mı oluyor yoksa başka bir işleme gerek var mı?

Ayrıca sormak istediğim çok fazla bilgiler var yer hizmetleri işçisi maaş durumu çalışma durumları mülakatlar nasıl oluyor? Örnek veriyorum Başvuru Ayın 15'i bitiyor. Ne zaman sonra konu ile ilgili dönüş sağlıyorlar?

Merhabalar Herkese Tgs yer hizmetleri işçi başvurusunda bulundum. Telefonuma onay mesajı ile giriş yaptım tüm aşamaları doldurdum başvurunuz onaylandı yazdı ekranda ve anasayfaya yönlendirdi.Herhangi bir başvuru numarası veya mail gelmedi daha sonra başvuru tamamlanmış mı oluyor yoksa başka bir işleme gerek var mı?

Ayrıca sormak istediğim çok fazla bilgiler var yer hizmetleri işçisi maaş durumu çalışma durumları mülakatlar nasıl oluyor? Örnek veriyorum Başvuru Ayın 15'i bitiyor. Ne zaman sonra konu ile ilgili dönüş sağlıyorlar?
Herhangi bi sms veya mail gelmiyor. Maaş ve çalışma şartları icinde alttaki başlıklarda tüm hersey yazıyorr bakabilirsiniz ordan

Merhaba kolay gelsin TGS yer hizmetleri işçisinde başvurdum ikinci evrağı da doldurdum mülakat için daha arayan soran olmadı mülakat için çağırılan oldu mu

Merhaba kolay gelsin TGS yer hizmetleri işçisinde başvurdum ikinci evrağı da doldurdum mülakat için daha arayan soran olmadı mülakat için çağırılan oldu mu
2. evrak peki başvurudan kaç gün sonra geldi? ben 7 ocak tarihinde başvurdum herhangi bir 2.evrak için form gelmedi bana

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.