Tüm pozisyonlar ve şehirler için yollandı mesajlar iki seçenek var ya sistem hatası ilk gün olduğu gibi yada adayların verdiği ilk bilgilerle işe uygun olmaması
Ayrıca yer hiz metleri bu işin genel adıdır TGS iki ilan açtı Biri Yolcu Hizmetleri memuru Diğeri Ramp ikisinin genel adı yer hizmetleridir, uçağın biletleme, boarding, genel operasyon, bagaj yükleme, temizlik gibi işlemleri yer hizmetleri personeli yapar.

Ayrıca yer hiz metleri bu işin genel adıdır TGS iki ilan açtı Biri Yolcu Hizmetleri memuru Diğeri Ramp ikisinin genel adı yer hizmetleridir, uçağın biletleme, boarding, genel operasyon, bagaj yükleme, temizlik gibi işlemleri yer hizmetleri personeli yapar.
Yer hizmetleri memuru temizlik yapıyor mu?

Kim ne yazmış ki okumadım ama sadece kontuarlarda vs. evrak bırakmıyoruz. Klasik insanların uyduğu görgü kuralları vs. Temizlik için ayrı çalışanlar var. Rica ederim.
Bir de şey sormak istiyorum rahatsız ediyorum ama bu bilgisayar programlarıyla ilgili pek bir bilgim yok açıkcası bununla ilgili eğitim veriyorlsr mı acaba

Bir de şey sormak istiyorum rahatsız ediyorum ama bu bilgisayar programlarıyla ilgili pek bir bilgim yok açıkcası bununla ilgili eğitim veriyorlsr mı acaba
Rica ederim, ne rahatsızlığı önemli değil. Tabii tabii eğer ki mülakatı geçerseniz bir merkezde önce kısa bir havacılığa hazırlık gibi yapacağımız işle ilgili eğitimler veriliyor. Farklı farklı kişiler tarafından. Sonra havalimanına geldikten sonra sistem eğitimleri veriliyor. Ki verilmeli, kimse bir şey bilmiyor. Bizde öyle olmuştu, sağ olsunlar eğitimimizi verenler de çok iyi insanlardı, anlamadığımız her şeyi sorduk. Tek tek güzelce anlattılar. Havalimanına gittiğim ilk gün 'ben bu işi yapabilecek miyim gerçekten?' diye sormuştum kendime, korkmuştum açıkçası hata yapmaktan. Ama inanın o sezon nasıl geldi geçti bilmiyorum. Alışınca insana hiçbir şey zor gelmiyor, siz de kolayca öğrenirsiniz umarım. :)

• Like
Tepkiler: User112263
Rica ederim, ne rahatsızlığı önemli değil. Tabii tabii eğer ki mülakatı geçerseniz bir merkezde önce kısa bir havacılığa hazırlık gibi yapacağımız işle ilgili eğitimler veriliyor. Farklı farklı kişiler tarafından. Sonra havalimanına geldikten sonra sistem eğitimleri veriliyor. Ki verilmeli, kimse bir şey bilmiyor. Bizde öyle olmuştu, sağ olsunlar eğitimimizi verenler de çok iyi insanlardı, anlamadığımız her şeyi sorduk. Tek tek güzelce anlattılar. Havalimanına gittiğim ilk gün 'ben bu işi yapabilecek miyim gerçekten?' diye sormuştum kendime, korkmuştum açıkçası hata yapmaktan. Ama inanın o sezon nasıl geldi geçti bilmiyorum. Alışınca insana hiçbir şey zor gelmiyor, siz de kolayca öğrenirsiniz umarım. :)
Şuan devam ediyor musunuz çalışmaya hali hazırda

• Like
Tepkiler: Hasan Öngel
Ay cok özür dilerim ama yicem sizi cok tatlı güzel cevap vermişsiniz her forumda da inşallah herşey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim💗💗

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.