Sennared

Üye
27 Eyl 2024
27
0
5
Selam arkadaşlar tgs başvuru yaptım ve ilan kaldırıldı sanırım acaba geri dönüşler ne zaman başlar sınav linkleri ne zaman gelmeye başlar bi fikri olan varmı

Selam arkadaşlar tgs başvuru yaptım ve ilan kaldırıldı sanırım acaba geri dönüşler ne zaman başlar sınav linkleri ne zaman gelmeye başlar bi fikri olan varmı
Bu hafta başvuruya devam edebilmemiz için bi tane sms atıp form doldurmamızı isteyecekler. O formu 24 saat içinde doldurup yollamamız lazım sonrasında 3-4 sonra sınav için yine mail ve sms gelir 2-3 süre verecekler o tarihler arasında da sınavı istediğin zaman çözüyorsun. Tüm bunların hepsi bugünden itibaren 10-11 gün sürer tahminimce

formu kaydetmeye çalışıyorum ama ''işlem sırasında beklenmedik bir hata oluştu'' diyor ne yapmalıyım?

• Like
Tepkiler: lorelai

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.