Aga banada geldi sms ben girdim doldurdum gönder dedim göndermedi hata verdim çıktım hemen tekrar geri giriş yaptım bu seferde süreniz dolmuş falan diye hata verdi napıcam ben şimdi

• Like
Tepkiler: celik71
Bu gelen 45 dakikalık form, online ingilizce sınavı mı yoksa normal bir form mu? İçeriği nedir?

Aga banada geldi sms ben girdim doldurdum gönder dedim göndermedi hata verdim çıktım hemen tekrar geri giriş yaptım bu seferde süreniz dolmuş falan diye hata verdi napıcam ben şim

Aga banada geldi sms ben girdim doldurdum gönder dedim göndermedi hata verdim çıktım hemen tekrar geri giriş yaptım bu seferde süreniz dolmuş falan diye hata verdi napıcam ben şimdi

Bana da SMS geldi ama açılmıyor yoğunluktan olabilir mi sizde de aynı sorun oldu mu
hangi il için başvuruda bulundunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.