Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yedek aday süreci
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Teşekkür ederim, bana tam ne dediler bilmiyorum ama sadece siz zaten süreci tamamlamışsınız sizi davet edicez falan dediler herhadle sözlü mülakata diye düşündüm sormadım da zaten henüz mesaj falan da gelmedi
Beni de aynı şekilde aradılar. Tekrardan sınavlara mı giricem yoksa sadece mülakat mı diye sordum . Telefondaki hanımefendi sınavlara tekrardan tabi tutulmayacaksınız o süreçleri geçtiğiniz için sadece mülakat olacak dedi hatta mülakat tarihi henüz belli değil sizinle iletişime geçilecek dendi . O günden beri ne mesaj geldi ne de başka bir şey . Bir de böyle bi olay var sanırım aranıp mesaj iletilenler bir de aranıp sessizlikte kaybolanlar…

Beni de aynı şekilde aradılar. Tekrardan sınavlara mı giricem yoksa sadece mülakat mı diye sordum . Telefondaki hanımefendi sınavlara tekrardan tabi tutulmayacaksınız o süreçleri geçtiğiniz için sadece mülakat olacak dedi hatta mülakat tarihi henüz belli değil sizinle iletişime geçilecek dendi . O günden beri ne mesaj geldi ne de başka bir şey . Bir de böyle bi olay var sanırım aranıp mesaj iletilenler bir de aranıp sessizlikte kaybolanlar…
Acaba bizde mi aranırsak yazılıya tabii tutulcaz anlamadım

Yedeklerdeydim geçen hafta arandım bana dediler ki kurul mülakatı için davetlisiniz kendimi her şeyimi ona göre hazırladım ve o şekilde gittim dünya ticaret merkezine
oraya gittiğimde öğrendim ki meğerseö yazılı sınavmış
Görevliye söylediğimde ise arkadaşımız yanlış bilgilendirmiş yazılı sınav için çağırdık dedi ben de buraya tekrardan yazmak istedim eğer telefondaki kişiler sizi arayıp kurul mülakatı dediyse yanlış söylüyorlar yazılı sınav oluyor

Ve artı olarak aşırı saçma bir sistem sonuçta biz şirkete hak kazanmışız haksız mıyım yedekte bekletiliyoruz bizi tekrardan aynı sürece neden sokuyorlar o zaman ben hiç bu süreci kabul etmeseydim ocaktaki ilana başvuru yapsaydım tekrardan sınavlara sokmak çok saçma kurul mülakatıysa hadi neyse ona lafım yok ama sınav olmak bilmiyorum diyecek hiçbir şeyim yok
Ben de mulakat icin arandim 31 aralıkta dun tekrar aradilar gun vermek icin sonrasinda mesaj da geldi kurul mulakati oldugu yaziyor yarin oyle diye gidecegim sizin de mi aynisi oldu ve ona ragmen sinav yapildi

• Like
Tepkiler: ayserd
Ben de mulakat icin arandim 31 aralıkta dun tekrar aradilar gun vermek icin sonrasinda mesaj da geldi kurul mulakati oldugu yaziyor yarin oyle diye gidecegim sizin de mi aynisi oldu ve ona ragmen sinav yapildi
Arkadaşım sence ne sorarlar sözlü olarak yine aynı tarzda mı?

İşin ilginç tarafı siz sadece davet edilmediğiniz için size gönderilen mesaj birçok kişiye gönderildi. Neden yalan söylüyorsunuz sadece kimlik ibrazı ve konum yazıyordu diye.

Gelen mesajın kopyası bu :) Yazmışlar oraya sınava davetlisiniz diye.
9.01.2026 Cuma günü saat 10:30’da 2026 yılı istihdam süreçleri için yerinde değerlendirme sınavına davetlisiniz. Sistem bilgileriniz eşleştirileceği için sınava geldiğinizde mutlaka kimliğinizi ibraz etmeniz gerekmektedir. Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A1 Blok Kat :1 Yeşilköy/İstanbul (TGS İstihdam Ofisi) TGS YER HİZMETLERİ A.Ş.
Bana gelen mesajda kurul mulakatina davetlisiniz yaziyor

Merhaba süreç şu şekilde (geçen sene)
İlk olarak online başvuru yapıyorsun sana belli tarihler aralığında sana yapman için genel kültür ve ingilizce testi gönderiliyor online ve kameralı ortamda evinde bu testleri çözüyorsun sonra başarılı olursan seni yerinde ingilizce sınava davet ediyorlar bilgisayardan yapıyorsun ve yine başarılı olursan kurul mülakatına davet alıyorsun ingilizce konuşma gerçekleşiyor yine başarılı olursan sağlık evrakların isteniyor sıkıntı çıkmazsa eğitime başlıyorsun buu şekilde ilerliyor. Bu sene değişir mi süreç bilmiyorum
süreç kabin memurluğundan çok daha uzun anladığım kadarıyla online sınavları geçip direkt kurula alsalar daha mantıklı olmaz mıydı? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada

Bana gelen mesajda kurul mülakatına diye yazıyor ama İngilizce sınav mı acaba bende arada kaldım

Bana gelen mesajda kurul mülakatına diye yazıyor ama İngilizce sınav mı acaba bende arada kaldım
Bana gelen mesajı atıyım buraya buse hanım belki yardımım dokunur bu mesaj ise yazılı sınavdı
09.01.2026 Cuma tarihinde saat 10:30 'da 2026 yılı istihdam süreçleri için yerinde değerlendirme sınavına davetlisiniz. Sistem bilgileriniz eşleştirileceği için sınava geldiğinizde mutlaka kimliğinizi ibraz etmeniz gerekmektedir. Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A1 Blok Kat :1 Yeşilköy/İstanbul (TGS İstihdam Ofisi) TGS YER HİZMETLERİ A.Ş. B050

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.