Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yedek aday süreci
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
beni de 31 aralıkta aradılar yedekler için ama hiçbir mesaj ve arama almadım tekrar mülakat için. arayan kişi sadece mülakat demişti

beni de 31 aralıkta aradılar yedekler için ama hiçbir mesaj ve arama almadım tekrar mülakat için. arayan kişi sadece mülakat demişti
İşte bende onu anlamıyorum neden mülakat diyip yazılı sınav yapıyorlar
Hiç önemli değil girerim sınava ama kurul mülakatına davetlisiniz demeleri çok yanlış

• Like
Tepkiler: akara
1.Yedekten değerlendirme avantajı henüz 2026 yılı için açılmamış olan YHM pozisyonuna diğer tüm adaylardan öncelikli olarak değerlendiriliyoruz.
2. Yani klasik ingilizce sınavı çok bir makarası yok geçen seneye göre sorular az biraz daha zordu sadece.
3.Şirket politikalarında değişiklik yapabilir tabii ki bu durumdan bağımsız zaten her türlü ingilizce dil bilgisine sahip olup o sınavı verebiliyor olmamız gerekiyor o pozisyonda çalışabilmek için o yüzden umarım herkesin sınavı iyi geçmiştir.
Umarım hakkımızda en iyisi olur :)
Ben kabin memuruyum orda bile bu kadar sinava girilmiyo

• Like
Tepkiler: Kkggll
Bana da aynısını söylediler sadece mülakata çağıracağız diye ama bugün bir arkadaşımız sınava girmiş ona da mülakat demişler neler oluyor anlamıyorum

Bana da aynısını söylediler sadece mülakata çağıracağız diye ama bugün bir arkadaşımız sınava girmiş ona da mülakat demişler neler oluyor anlamıyoru
bende onu anlamıyorum yaşadıığım durum tam olarak bu mesajda sınav diyor arayan kişiler kurul diyor gidiyorum sınav olunuyor resmi kurumsal bir kurumun böyle eşitsizlik yapması çok tuhaf

• Like
Tepkiler: akara
Yhm için ilk kez başvuracak adaylar hangi süreçlerden geçecekler bir bilginiz var mı? Kurul mülakatında burada yazılan gibi yazılı sınav şeklinde mi olacak?

Yhm için ilk kez başvuracak adaylar hangi süreçlerden geçecekler bir bilginiz var mı? Kurul mülakatında burada yazılan gibi yazılı sınav şeklinde mi olacak?
Merhaba süreç şu şekilde (geçen sene)
İlk olarak online başvuru yapıyorsun sana belli tarihler aralığında sana yapman için genel kültür ve ingilizce testi gönderiliyor online ve kameralı ortamda evinde bu testleri çözüyorsun sonra başarılı olursan seni yerinde ingilizce sınava davet ediyorlar bilgisayardan yapıyorsun ve yine başarılı olursan kurul mülakatına davet alıyorsun ingilizce konuşma gerçekleşiyor yine başarılı olursan sağlık evrakların isteniyor sıkıntı çıkmazsa eğitime başlıyorsun buu şekilde ilerliyor. Bu sene değişir mi süreç bilmiyorum

Merhaba süreç şu şekilde (geçen sene)
İlk olarak online başvuru yapıyorsun sana belli tarihler aralığında sana yapman için genel kültür ve ingilizce testi gönderiliyor online ve kameralı ortamda evinde bu testleri çözüyorsun sonra başarılı olursan seni yerinde ingilizce sınava davet ediyorlar bilgisayardan yapıyorsun ve yine başarılı olursan kurul mülakatına davet alıyorsun ingilizce konuşma gerçekleşiyor yine başarılı olursan sağlık evrakların isteniyor sıkıntı çıkmazsa eğitime başlıyorsun buu şekilde ilerliyor. Bu sene değişir mi süreç bilmiyorum
Yer hizmetleri memuru için mi bu süreç yoksa yolcu hizmetleri memuru için mi çünkü konu yer hizmetleri memuru için açılmış.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.