Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu

mahirhrpt

Üye
24 Tem 2025
3
2
0
antalya
Meslek
Yer Hizmetleri
tgs de yolcu hizmetleri memuru olarak calısıyorum 1.5 aydır polisliği de kazandım daha yeni çok aradayım maaşları ortalama aynı olacak ama tgs de memleketimdeyim bi kısım devlet memurluğu garanti git derken polis jandarma tanıdıklarım gitme memleketinde aynı parayı alacan kiran yok bir şeyin yok diyolar. Para olarak tgs de bana artısı daha çok olacak ama bi yanda da hayalim meslek var. Tgs de garanti mi devlet memurluğunu garanti olarak görüyo insanlar çünkü böyle bi algı var. Ben düzenli çalışacağım iş istiyorum aynı zamanda yükselmek gelişmek. Fikirleriniz nedir?

• Like
Tepkiler: gunes
Kardeşim ben polis memuruyum, kabin memuru olmaya çalışıyorum, mesai ücreti vermedikleri için mesai kavramı yok 23 saat sokakta kaldığımı bilirim bu örneklerden bir tanesi, amirin keyfine göre çalışıyorsun , ne yükselir sin ne alçalırsın memursun, ama fiziken ve mental olarak çok yorucu olduğunu söyleyebilirim, çalışma yelpazesi çok geniş , aynı anda ile başladığım devrem klimalı odasında 6 senedir format atarken benim başıma gelmeyen kalmadı , tutuklattığım adam sayısının haddi hesabı yoktur, kapımı kırmadım araç mı kovalamadım , roman Mahallesi'nde taşlanmadım mı daha da anlatırım, torpilin yoksa 1 günün 1 gününü tutmaz ve İstanbul parası olana güzel çalışana ve polis değil , suçu bitmez adliyesi hınca hınc doludur bir çok olumsuzluk, tek olumlu yönü, ayın 15inde paran yatar, kendine ve emeğine karşı verilenin az olduğunu hissedeceksindir.Hakkında hayırlısı olsun

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
Kardeşim ben polis memuruyum, kabin memuru olmaya çalışıyorum, mesai ücreti vermedikleri için mesai kavramı yok 23 saat sokakta kaldığımı bilirim bu örneklerden bir tanesi, amirin keyfine göre çalışıyorsun , ne yükselir sin ne alçalırsın memursun, ama fiziken ve mental olarak çok yorucu olduğunu söyleyebilirim, çalışma yelpazesi çok geniş , aynı anda ile başladığım devrem klimalı odasında 6 senedir format atarken benim başıma gelmeyen kalmadı , tutuklattığım adam sayısının haddi hesabı yoktur, kapımı kırmadım araç mı kovalamadım , roman Mahallesi'nde taşlanmadım mı daha da anlatırım, torpilin yoksa 1 günün 1 gününü tutmaz ve İstanbul parası olana güzel çalışana ve polis değil , suçu bitmez adliyesi hınca hınc doludur bir çok olumsuzluk, tek olumlu yönü, ayın 15inde paran yatar, kendine ve emeğine karşı verilenin az olduğunu hissedeceksindir.Hakkında hayırlısı olsun
tgsde de maaşın gününde yatıyor bunu kıyasa almıyorum ondan yana sıkıntı yok maaş da ortalama aynı ama büyüklerde şöyle bir algı var devlete sırtını daya ben bunu nasıl açıklaysbilirim sanki polisliğin garantisi var ömrünün sonuna kadar kafamı kurcalıyor yani

Etrafta ne kadar tecrübe aktaran olsada hayatı yaşamadan anlayamazsın, girdikten sonra olumsuz yanları görünce demek bunu diyorlardı dersin ama, belki senin için iyi bir terciholabilir ,ben objektif olan nesnel olan taraflarını sıraladım , illaki her mesleğin avantaj ve dezavantajları vardır ama kıyaslama yaparsan nesnel olarak eksi tarafları daha fazladır ama subjektif olarak senin tecrübe ediceğin ve tatmin seviyen farklı olacaktır dediğim gibi kardeşim, ben sana objektif olan taraflarını aktardım bundan sonrası senin kaderin, hakkında hayırlısı neyse o olsun.

• Like
Tepkiler: qnf
Etrafta ne kadar tecrübe aktaran olsada hayatı yaşamadan anlayamazsın, girdikten sonra olumsuz yanları görünce demek bunu diyorlardı dersin ama, belki senin için iyi bir terciholabilir ,ben objektif olan nesnel olan taraflarını sıraladım , illaki her mesleğin avantaj ve dezavantajları vardır ama kıyaslama yaparsan nesnel olarak eksi tarafları daha fazladır ama subjektif olarak senin tecrübe ediceğin ve tatmin seviyen farklı olacaktır dediğim gibi kardeşim, ben sana objektif olan taraflarını aktardım bundan sonrası senin kaderin, hakkında hayırlısı neyse o olsun.
bence de eksisi daha fazla polisliğin hem objektif olarak hem kendi açımdan bana katacakları olarak ama benim hayalim olması tek sebep ben ya mantığımı ya kalbimi dinlicem teşekkür ederim tecrübelerinizi aktardığınız için

• Like
Tepkiler: oguzhantetik97

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.