Arkadaşım merhaba
Bir tgs çalışanı olarak yorum yapacağım
Tgs pegasusa göre maddi anlamda sana daha faydalı.
Sabiha gökçeni tercih etsen çok daha iyi. Yoğunluk ve merkezi açısından bunu söylüyorum.
tgsden sabihaya geçmek için nasıl bir şey sunmamız gerekiyor yol servis güzergahı vs gibi şeyleri kabul ederler mi

tgsde mi var kar payı yoksa pegasusta mı ya da ikisinde de var mı . Bir de her sene kesin veriyor mu kar payını yoksa insiyatifne mi kalmış bir şey şirketin
Pegasusda da tgsde de kar payı var yıl sonunda fakat pegasusda çift ikramiye yok onun yerine prim var ama prim içinde bagaj kaçırmamak vs gerekiyor

pegasustan dönüş oldu mu size?
ben pegasus için sadece yazılı sınava girdim o da dündü . ilk eğitim grubununun 20 mayısta başlıcağını söylemişlerdi ama sonraki grupla ilgili bi şey demediler sizin bu sınavdaki başarınız ve mülakattaki puanlamalara göre falan öncelikli olarak çağrılacaksınız denmişti kaç kişi alıcaklar bilmiyorum ama yeterli olduğunda geri kalan kişiler olumsuz olcak sanırım

ben pegasus için sadece yazılı sınava girdim o da dündü . ilk eğitim grubununun 20 mayısta başlıcağını söylemişlerdi ama sonraki grupla ilgili bi şey demediler sizin bu sınavdaki başarınız ve mülakattaki puanlamalara göre falan öncelikli olarak çağrılacaksınız denmişti kaç kişi alıcaklar bilmiyorum ama yeterli olduğunda geri kalan kişiler olumsuz olcak sanırım
Evet yazılı sınav sonucu ile ilgili dönüş geldi mi diye sormuştum zaten

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.