Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Osman06

Üye
2 Şub 2026
24
11
0
Meslek
Teknik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
herkese merhaba ankara esenboğa yhm için mülakata girmiştim. Mart başında ancak hala bir dönüş almadım. Bir kaç kez aradım sürecin devam ettiğini söylüyorlar. Haber alan dönüş alan var mıdır??

• Like
Tepkiler: WychElm
Kaynağınız nedir? Ben telefonla genel müdürlükle görüştüm böyle bir şey olmadığını söylediler çünkü
Belirsizlik var kimseye açıklama mesaji gitmedi olumsuz olarak.insanları yedekte her ihtimale karşı bekletiyorlar. Savas nedeniyle tasarruf tedbirlerine gectiler Ayt bir grup eski calisan sezonluk personelleri aldi yhm ye.ramp isciside aldilar onlarda eski grup sanirim.temizlik işçisi de aldilar .şöför alımı hala yapilmadi. Haftalik ucak sayilarinda yeni yeni artis basliyor fakat ne olacagi hic belli degil.Ben de sordum sorusturdum istanbul merkezden haber gelirse alım yapılacakmış.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.