Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar TGS'de insan kaynakları müdürlüğü yoktur, "TGS işe alım ve kariyer yönetimi müdürlüğü" vardır. Herkes kendilerine TGS'den gelen msjın sonuna bakabilir.

Arkadaşlar TGS'de insan kaynakları müdürlüğü yoktur, "TGS işe alım ve kariyer yönetimi müdürlüğü" vardır. Herkes kendilerine TGS'den gelen msjın sonuna bakabilir.
Bu kısmın beni ilgilendirdiğini düşünmüyorum şayet mesajı yazan ben değilim. Adb için başvuru yaptıysanız işe alım olduktan sonra iletişime geçtiğim kişi ile görüşüp kendisini düzeltmesini söyleyebilirsiniz. Dediğim gibi bu kısımla ilgilenmiyorum.

Şey daha komik burada hepimiz bir bilgi alırsak diye ne hale geliyoruz sizin yaklaşımızın komikliği. Ama haklısınız banane kardeşim gidin kendiniz yazın kendiniz öğrenin. Ne gerek var bi şey öğrendik diye paylaşmaya. Bence kimse de paylaşmasın bilgi şayet Alperen Bey kendisi bilgi almak için çabalamadığı için yalnızca burada gelip öyle bir iki yorum yapıp çıkabiliyor. Hani olumlu arama alırsınız arkadaşlar onda da Alperen Bey mutlaka bi kontrol etsin.

kesinlikle katılıyorum size 🙌 tc simülasyonunda işsizlik zaten çok zor ve biz 2 aydır her gün bilfiil haber bekliyoruz ve yıprandık doğal olarak hepimiz çok gerildik ama ben nedense olacağını hissediyorum içimde olumlu bir his var şu an olumsuz olan her ne varsa hepsi tersine dönecek gibi hissediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.