Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
AYT, 2.sezonuma başlamak için bekliyorum. Ocak ayının son haftası arandım ve geleceğimi söyledim. Tekrar arayacaklarını ve eğitim için bağlantı göndereceklerini söylediler. 2,5 ay oldu 2.kez iletişime geçilmedi henüz. 80 kişilik ilk grup bu hafta AYT'de işbaşı yaptı.
Muhtemelen ikinci gruptasınız ikinci grup haziranı bulur geçen yıl öyle olmuştu

Martın ikinci haftası yolcu hizmetleri memurluğu için İstanbul’da belgelerimi teslim ettim. Büyük ihtimalle bayramdan sonra ararlar dendi ama hâlâ beklemedeyim

• Like
Tepkiler: Osman06
Arkadaşlar izmirdeki bir yetkiliye ulaştım. Şöyle bir yanıt aldım.
Global anlamda yaşanan politik süreçlere bağlı olarak uçuş sayılarının azalması nedeniyle personel alımları durdurulmuş durumda. Süreçle ilgili daha detaylı bilgi için istihdam süreçlerini yürüten birimimiz olan İnsan Kaynakları Müdürlüğümüze ulaşabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Ben de inanmak istemesem de maalesef hepimize geçmiş olsun.

• Like
Tepkiler: aviatorviolinist
Global anlamda yaşanan politik süreçlere bağlı olarak uçuş sayılarının azalması nedeniyle personel alımları durdurulmuş durumda. Süreçle ilgili daha detaylı bilgi için istihdam süreçlerini yürüten birimimiz olan İnsan Kaynakları Müdürlüğümüze ulaşabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Ah Tuanam ah 😢 sabah ekran görüntüsünü gördüğümden beri artık başka işlere başvuruyorum, bu saatten sonrası mucize ötesi olur yani…

• Like
Tepkiler: Tuana28
İyi günler dilerim.
gerçekten sözün bittiği yerdeyim. hürmüz boğazı açıldı ve petrol fiyatları düştü borsa yükselişe geçti şuan bu email geçersiz yani hemen yeni duruma göre aksiyon alsalar iyi olur çünkü piyasalar normalleşmeye başladı bence bu maç burdan döner

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.