Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ses yok mu arkadaşlar
Reis beni mülakata çağırdılar Antalya Kepeze gitmedim bazı arkadaşlar maaşın 50yi bile bulmadığını söylüyor 6 ayı geçersen 3 ayda bir çift maaş diyor onu eklersen bile 60k fln oluyor birde ben Adana'dayim çalıştığım yerde hemen hemen aynı maaşı alıyorum birde bu iş üzerinden yurtdışına gidebilir miyim diye düşünüyordum ama önü kapalı bir iş yurtdışı için son zamanlarda

Reis beni mülakata çağırdılar Antalya Kepeze gitmedim bazı arkadaşlar maaşın 50yi bile bulmadığını söylüyor 6 ayı geçersen 3 ayda bir çift maaş diyor onu eklersen bile 60k fln oluyor birde ben Adana'dayim çalıştığım yerde hemen hemen aynı maaşı alıyorum birde bu iş üzerinden yurtdışına gidebilir miyim diye düşünüyordum ama önü kapalı bir iş yurtdışı için son zamanlarda
Yok öyle birsey ilk 3. Ayında direk alıyorsun maaşı ekstra olarak bende gittim anlatıldı yani

Yok öyle birsey ilk 3. Ayında direk alıyorsun maaşı ekstra olarak bende gittim anlatıldı yani
Maaş fln ne kadar mesela bende başta gitmeyi düşündüm de yurtdışına çıkmayı düşünüyorum bu yıl sonu o yüzden vazgeçtim bu havacılık işinden belki giderim diye düşünüyordum ama bu işlerle yurtdışı kolay değil artık pilot veya teknik bakımcı fln olmak gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.