Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba staj zamanı girdiğiniz ingilizce mülakat ne hakkındaydı ağırlık olarak? nelere dikkat etmeliyiz. aynı şekilde genel yetenek için de merak ediyorum. ben de gireceğim de HR peak üzerinden staj için. Stajınız nasıl geçti hangi alanlarda iş yaptınız bundan da bahseder misiniz şimdiden teşekkür ederim

Stajyerler için görünür yerde dövme sorun oluyor mu veya işe alımda yhm için sorun oluyor mu?
Ben bodrum Tgs de staj yaptım dövme konusunda emin değilim fakat görünüşe hiç takılmıyorlardı istediğim renk spor ayakkabı giyiyordum takı takıyordum saçlarım da açıktı sadece parmağınızda dövme varsa bence kimse fark etmez kırmızı bir tişört veriyorlar altına ister siyah jean giy ister kumaş pantolon kısacası rahatlardı

Ve bu sınav olayı ne zaman başladı anlamadım bizde 3 gün eğitim oldu ardından ilgili derslerin sınavına girdik ve direkt staja başladık hr peak muhabbeti olmadı hiç

Ve bu sınav olayı ne zaman başladı anlamadım bizde 3 gün eğitim oldu ardından ilgili derslerin sınavına girdik ve direkt staja başladık hr peak muhabbeti olmadı hiç
yeni bir uygulama, staja sınavla alım yapacaklar bu sene

merhaba staj zamanı girdiğiniz ingilizce mülakat ne hakkındaydı ağırlık olarak? nelere dikkat etmeliyiz. aynı şekilde genel yetenek için de merak ediyorum. ben de gireceğim de HR peak üzerinden staj için. Stajınız nasıl geçti hangi alanlarda iş yaptınız bundan da bahseder misiniz şimdiden teşekkür ederim
istanbulda yaptım benimkinde sınav yoktu lakin sonrasında iştirakte yine staj yapıp kmlik süreçlerine girdiğimden biliyorum hrpeak kelime ve paragraf ağırlıklı oluyor stajdanda pek hoşnut kaldığımı söyleyemem çalışanlardan ingilizce bilmeyenler olduğu için yolcuları yönlendirmek ve gecikmeleri açıklamak genelde bize kalıyordu maalesef bir günde 20k+ adım atıyorduk havalimanında hrpeak ise bir çok soru var ve havuzdan geliyo stajda çalıştığımız alanlarda kontuar, boarding, arrival, apron değişkenlik gösteriyordu

• Like
Tepkiler: gunesx
istanbulda yaptım benimkinde sınav yoktu lakin sonrasında iştirakte yine staj yapıp kmlik süreçlerine girdiğimden biliyorum hrpeak kelime ve paragraf ağırlıklı oluyor stajdanda pek hoşnut kaldığımı söyleyemem çalışanlardan ingilizce bilmeyenler olduğu için yolcuları yönlendirmek ve gecikmeleri açıklamak genelde bize kalıyordu maalesef bir günde 20k+ adım atıyorduk havalimanında hrpeak ise bir çok soru var ve havuzdan geliyo stajda çalıştığımız alanlarda kontuar, boarding, arrival, apron değişkenlik gösteriyordu
teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. aktif olarak emirateste misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.