Pozisyon veya İlan Adı
YHM
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nazesar

Üye
9 Kas 2025
7
1
0
Meslek
Akademik
Stajyerler için görünür yerde dövme sorun oluyor mu veya işe alımda yhm için sorun oluyor mu?

Tercih etmiyolar stajimi orda yapmistim gorunmeyen yerde olmasi daha iyi pgs yhmye basvur ya da sildir

• Like
Tepkiler: selestia
kabinde olduğu gibi dövmeye detaylı bakıyorlar mı yoksa kapatsam idare eder miyim daha sonra sildirmeyi düşünüyorum zaten
Staja girerken bakmıyorlar ama çok görünen bi yerdeyse istemeyeceklerdir ben stajdayken maalesef saçımıza hatta tişörtümüzün düzgün durmasına bile laf edip komple salık bırakmamızı istiyorlardı biraz ‘modest’ takılıyorlar ve özellikle bakımsız diyebilecegimiz şekilde durmamızı istiyorlardı eğer bulabiliyorsan başka firma bulmanı tavsiye ederim en büyük travmalarımdandı ordaki stajım

• Like
Tepkiler: selestia
Staja girerken bakmıyorlar ama çok görünen bi yerdeyse istemeyeceklerdir ben stajdayken maalesef saçımıza hatta tişörtümüzün düzgün durmasına bile laf edip komple salık bırakmamızı istiyorlardı biraz ‘modest’ takılıyorlar ve özellikle bakımsız diyebilecegimiz şekilde durmamızı istiyorlardı eğer bulabiliyorsan başka firma bulmanı tavsiye ederim en büyük travmalarımdandı ordaki sta

Staja girerken bakmıyorlar ama çok görünen bi yerdeyse istemeyeceklerdir ben stajdayken maalesef saçımıza hatta tişörtümüzün düzgün durmasına bile laf edip komple salık bırakmamızı istiyorlardı biraz ‘modest’ takılıyorlar ve özellikle bakımsız diyebilecegimiz şekilde durmamızı istiyorlardı eğer bulabiliyorsan başka firma bulmanı tavsiye ederim en büyük travmalarımdandı ordaki stajım
Direkt parmağımın yan tarafında var ve bu sene staj çok sıkıntı bazı firmaların kontenjanları şimdiden doldu ve referans sadece tgsden bulabildim dövme konusunda endişeliyim sadece ama iş olarakta tgs yi düşünüyorum imkanları vesaire için

Direkt parmağımın yan tarafında var ve bu sene staj çok sıkıntı bazı firmaların kontenjanları şimdiden doldu ve referans sadece tgsden bulabildim dövme konusunda endişeliyim sadece ama iş olarakta tgs yi düşünüyorum imkanları vesaire için
Eger sonrasinda direkt kadroya gecebilcegin kadar guclu bi referanssa sorun yasamazsin staji oyle yapan tanidiklarim vardi oyle detayli bakmiyo kimse kabin gibi sildireceginide soylersin sn kotu hic sinmiyosa kapat gitsin

Eger sonrasinda direkt kadroya gecebilcegin kadar guclu bi referanssa sorun yasamazsin staji oyle yapan tanidiklarim vardi oyle detayli bakmiyo kimse kabin gibi sildireceginide soylersin sn kotu hic sinmiyosa kapat gitsin
Mülakat hakkında da bilgi verebilir misin ne şekilde işliyor İngilizce vesaire

Mülakat hakkında da bilgi verebilir misin ne şekilde işliyor İngilizce vesaire
Stajyerlik icin soruyosan ingilizcesi fena degil cokta zor degil genel yetenege dikkat et olasilik ve mantik soruyolar yhm icin soruyosan biraz calissan burdaki sorulara yaparsin

Stajyerlik icin soruyosan ingilizcesi fena degil cokta zor degil genel yetenege dikkat et olasilik ve mantik soruyolar yhm icin soruyosan biraz calissan burdaki sorulara yaparsin
Staj içinde genel yetenek ve mantık var mı yoksa yhm için mi sadece bunlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.