Pozisyon veya İlan Adı
Tgs şoför
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Unalf57

Üye
30 Ocak 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba herkese bol şanslar diliyorum geçtiğimiz günlerde Tgsden şoförlük için mülakata çağırıldım toplu mülakat ardından yüz yüze görüşme yapıldı ve bize 20 gün 1 ay içerisinde dönüş yapılacağı söylendi ancak bana perşembe günü gittiğim görüşmeden cuma akşamı dönüş sağlandı 02.02.2026 tarihinde şoför testine davetlisiniz diye bir mesaj aldım ardından. Bunada gittim hayırlı olsun size evrak listesi gönderilir dendi bu süreç hakkında bilgisi olan var mı yani bu saatten sonra olumlu mu yoksa olumsuz mu

Merhaba herkese bol şanslar diliyorum geçtiğimiz günlerde Tgsden şoförlük için mülakata çağırıldım toplu mülakat ardından yüz yüze görüşme yapıldı ve bize 20 gün 1 ay içerisinde dönüş yapılacağı söylendi ancak bana perşembe günü gittiğim görüşmeden cuma akşamı dönüş sağlandı 02.02.2026 tarihinde şoför testine davetlisiniz diye bir mesaj aldım ardından. Bunada gittim hayırlı olsun size evrak listesi gönderilir dendi bu süreç hakkında bilgisi olan var mı yani bu saatten sonra olumlu mu yoksa olumsuz mulakattan sonraki kaç gün sürdü sürüs testi çağırmaya ve çekici nasıldı

Merhaba herkese bol şanslar diliyorum geçtiğimiz günlerde Tgsden şoförlük için mülakata çağırıldım toplu mülakat ardından yüz yüze görüşme yapıldı ve bize 20 gün 1 ay içerisinde dönüş yapılacağı söylendi ancak bana perşembe günü gittiğim görüşmeden cuma akşamı dönüş sağlandı 02.02.2026 tarihinde şoför testine davetlisiniz diye bir mesaj aldım ardından. Bunada gittim hayırlı olsun size evrak listesi gönderilir dendi bu süreç hakkında bilgisi olan var mı yani bu saatten sonra olumlu mu yoksa olumsuz mu
Knkm sürüs testi için yüzyüze mulakattan sonra kac gün içinde döndüler geri

Merhaba sağlık testi yaptılarmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.