ismalil

Üye
17 Ocak 2025
9
3
0
Merhabalar arkadaşlar, sınava tabletten girdim, ön kamera ile yüz tanıması yaptım sıkıntı yok ama sınavda tablet ön kamera yerine arka kamerayı açtı, mecbur o şekilde sınavı tamamladım ama, benim açımdan bir sıkıntı olur mu acaba, benim müdahale etme şansım yoktu

• Like
Tepkiler: Qer123
Merhabalar arkadaşlar, sınava tabletten girdim, ön kamera ile yüz tanıması yaptım sıkıntı yok ama sınavda tablet ön kamera yerine arka kamerayı açtı, mecbur o şekilde sınavı tamamladım ama, benim açımdan bir sıkıntı olur mu acaba, benim müdahale etme şansım yoktu
Yollanan mailde ve sınava girmeden önce ki uyarıları okuduğunuzu var sayaraktan canlı desteğe neden ulaşmadınız anlık?

@admin aynı sorun bende de oldu bu konu hakkın da bilginiz var mı ?

Anlamadım yani sınav esnasında kamera karşısında kimse yok muydu ?
Sınav öncesi kendimi yüzümü check ettim onayladı, sınava başla dediğim de direk arka kamerayı açtı ve hep arka kamera açık kaldı. Yaklaşık 1 saat sonra Genel mantık sınavına girdim onda da aynı şey oldu. Önce yüzümü check etti sınava başla dediğim de sınav süresi boyunca arka kameradan arka tarafı çekti.

Sınav öncesi kendimi yüzümü check ettim onayladı, sınava başla dediğim de direk arka kamerayı açtı ve hep arka kamera açık kaldı. Yaklaşık 1 saat sonra Genel mantık sınavına girdim onda da aynı şey oldu. Önce yüzümü check etti sınava başla dediğim de sınav süresi boyunca arka kameradan arka tarafı çekti.
Aynı durum bende yaşadım, tabletten giren herkes yaşamış olabilir muhtemelen, bizle alakalı.bir durum değil, ön kamera yüzümüzü tanıyıp sınav esnasında arka kamera kayıt yaptı, ayaklarımı çekmiş oldu, bakalım sonuç ne olacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.