Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

z1100

Üye
27 Ocak 2026
13
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
zaten ümidi keseli baya oldu da bilmiyorum artık. 6 ŞUBATTA mülakata girdim. keşke olumsuzsa olumsuz mesaj atılsa, süreç duraklamadaysa bunun bilgilendirilmesi yapılsa. tek bir mesaj yani çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. yedeklere mi alındık? daha fazla alım olmayacak mı? süreç daha da mı uzayacak? ümidi keselim mi? koskocaman bir sessizlik çok yoruldum :(

Yanlış anlamayın ama bence tüm birimlerin kaderi bu yaz operasyon yoğunluğunun gidişatına bağlı geç olsa bile her türlü döneceklerdir diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: airborn3
Hocam mülakatı geç evrak teslim ettim ben işe giriş sağlık falan ona da dönmüyorlar 2 ayı geçti boş boş bekliyoruz. İşe girsen giremiyorsun bunu bekliyorsun garip bi süreç ilk defa denk geliyorum.

Hocam mülakatı geç evrak teslim ettim ben işe giriş sağlık falan ona da dönmüyorlar 2 ayı geçti boş boş bekliyoruz. İşe girsen giremiyorsun bunu bekliyorsun garip bi süreç ilk defa denk geliyorum.
Adayları eğitime ve sahaya başlatmak için Haziranın ilk haftasına (bayram sonrası) ötelemiş olabilirler.

Maalesef ben de aynı 6 martta işe giriş evraklarını teslim ettik ona rağmen dönmüyorlar açıklama bile yapmadılar

zaten ümidi keseli baya oldu da bilmiyorum artık. 6 ŞUBATTA mülakata girdim. keşke olumsuzsa olumsuz mesaj atılsa, süreç duraklamadaysa bunun bilgilendirilmesi yapılsa. tek bir mesaj yani çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum. yedeklere mi alındık? daha fazla alım olmayacak mı? süreç daha da mı uzayacak? ümidi keselim mi? koskocaman bir sessizlik çok yoruldum :(
Bu sene mi başvuru yaptınız yoksa yedeklerde miydiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.