Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

airxxx

Üye
3 Şub 2026
22
17
0
32
Çukurova Havalimanı
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhabalar, kurul mülakatı yapılma tarihleri ve geri dönüşlerin ne zaman yapıldığı ile ilgili farklı yorumlar geliyor. Geri dönüş alabilenler hangi tarihte mülakata girişimleriyle birlikte bildirebilirler mi? Bekleyenler için cevap gelir mi gelmez mi diye bir ışık olur belki. Ben 5 Şubat'ta girdim, bugün dönüş bekliyordum, yerinde sınav sonucum o gün gelmişti ve ertesi gün kurula girmiştim, olumlu olunca süreç hızlı ilerliyor diye tahmin ediyorum. Dönüşlerin öğleden sonra yapıldığını yazan arkadaşlara denk geldim, akşama kadar cevap gelir mi sizler ne düşünüyorsunuz?

• Like
Tepkiler: femalecanary
Bugün akşam saatlerinde dönüş yapabilirler tahminimce. Genelde zaten 5-7 arası mesaj geliyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım iş arkadaşı oluruz :)

• Like
Tepkiler: airxxx
Merhabalar, kurul mülakatı yapılma tarihleri ve geri dönüşlerin ne zaman yapıldığı ile ilgili farklı yorumlar geliyor. Geri dönüş alabilenler hangi tarihte mülakata girişimleriyle birlikte bildirebilirler mi? Bekleyenler için cevap gelir mi gelmez mi diye bir ışık olur belki. Ben 5 Şubat'ta girdim, bugün dönüş bekliyordum, yerinde sınav sonucum o gün gelmişti ve ertesi gün kurula girmiştim, olumlu olunca süreç hızlı ilerliyor diye tahmin ediyorum. Dönüşlerin öğleden sonra yapıldığını yazan arkadaşlara denk geldim, akşama kadar cevap gelir mi sizler ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum. Arkadaşlar eğer dönüş alanlar olursa burda yazarlarsa en azından haberimiz olur , dediğin gibi ışık olur bize de . Ben de 5 Şubat ‘ta girdim mülakata sabah 10’du. Hala bir dönüş yok. Her geçen gün insan daha karamsarlaşıyor , umudunu kaybetmeye başlıyor. Teşekkür ederim..

Merhaba öncelikle umarım süreciniz olumlu ilerler , kurulda ing olarak ne sordular acaba ,

• Like
Bugün akşam saatlerinde dönüş yapabilirler tahminimce. Genelde zaten 5-7 arası mesaj geliyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım iş arkadaşı oluruz :)
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız, eğer burada bu konuşmaları yapıyorsak hepimiz hakediyoruzdur. Umarım sizlerle iş arkadaşı oluruz, başarılar diliyorum 🙏🏻

Merhaba öncelikle umarım süreciniz olumlu ilerler , kurulda ing olarak ne sordular acaba ,
Kurul mülakatı önce İngilizce sonra Türkçe olarak ilerliyor ona göre hazırlayin kendinizi. İngilizce olarak Kendimi tanıtmamı istediler. Ben elimden geldiğince kendim uzattım mezuniyet ve tecrübelerime kadar basitce bahsettim, sonrasında duraksayinca 1 soru soruldu tecrübelerimle alakalı onu cevapladım ve Türkçe kısma geçtik. Ben heyecanla pek düzgün cümle kuramadım doğrusu, olumsuz yanıt alirsamda şaşırmam o yüzden. Bu işi çok istediğim için umut ediyorum, o yüzden bu başlığı açtım gerekirse boşa umut bağlamayayım diye.

Kurul mülakatı önce İngilizce sonra Türkçe olarak ilerliyor ona göre hazırlayin kendinizi. İngilizce olarak Kendimi tanıtmamı istediler. Ben elimden geldiğince kendim uzattım mezuniyet ve tecrübelerime kadar basitce bahsettim, sonrasında duraksayinca 1 soru soruldu tecrübelerimle alakalı onu cevapladım ve Türkçe kısma geçtik. Ben heyecanla pek düzgün cümle kuramadım doğrusu, olumsuz yanıt alirsamda şaşırmam o yüzden. Bu işi çok istediğim için umut ediyorum, o yüzden bu başlığı açtım gerekirse boşa umut bağlamayayım diye.
Ne gibi bi soruydu acaba tecrübenizle alakalı , umarım olumlu sonuçlanır

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.