Dorenna

Üye
12 Eyl 2024
38
15
5
Merhaba olumlu dönüş aldım ancak şöyle bir konu var. Daha önce birden fazla kez psikiyatriye gittim ve reçete yazıldı ancak tedavim 4-5 ay önce sonlandı. Psikiyatrik tanıları gizlemiştim ancak sanırım doktorlar görebiliyormuş… Bu konu elenmeme sebep olur mu sizce @admin

Osgb iş sağlığı ve güvenliği merkezinde tüm istedkleri testleri yaptırdım fakat hastane olması zorunlu mu ? Daha çnce thy için alan oldı dediler ama yine buraya danışmak istedim hastane çok pahalıydı

Merhaba olumlu dönüş aldım ancak şöyle bir konu var. Daha önce birden fazla kez psikiyatriye gittim ve reçete yazıldı ancak tedavim 4-5 ay önce sonlandı. Psikiyatrik tanıları gizlemiştim ancak sanırım doktorlar görebiliyormuş… Bu konu elenmeme sebep olur mu sizce @admin
Birkac kisiyi direkt elemisler ilac kullanmadıklarını dile getirmisler ama doktor ikna olmamıs siz de ilac yazılmıs olsa bile kullanmadığınızı söyleyin gerekirse ekstra rapor falan alırsınız bazılarından ekstra rapor istiyor büyük ihtimal kanıtlamanız gerekecek sizden öncekiler elendi cünkü
Elinizden ne geliyorsa yapın elemeye yer arıyorlar hakkınızı arayın gerekirse itiraz edin bence

• Like
Tepkiler: Dorenna
Birkac kisiyi direkt elemisler ilac kullanmadıklarını dile getirmisler ama doktor ikna olmamıs siz de ilac yazılmıs olsa bile kullanmadığınızı söyleyin gerekirse ekstra rapor falan alırsınız bazılarından ekstra rapor istiyor büyük ihtimal kanıtlamanız gerekecek sizden öncekiler elendi cünkü
Elinizden ne geliyorsa yapın elemeye yer arıyorlar hakkınızı arayın gerekirse itiraz edin bence
Ben de 2 kez gitmiştim son gittiğimde doktorum bir daha gerek duymadı zaten kırmızı reçete bir ilaç değil son gittiğimde ilaç yazmadk be tedavim sonlandı yine mi sorun oluyor ki

Ben de 2 kez gitmiştim son gittiğimde doktorum bir daha gerek duymadı zaten kırmızı reçete bir ilaç değil son gittiğimde ilaç yazmadk be tedavim sonlandı yine mi sorun oluyor ki
Doktorun inisiyatifinde olan bir durum yüzde yüz elenir ya da yüzde yüz hicbir sey olmaz kimse diyemez ama siz kanıt olarak evrak olarak ne gerekiyorsa yapın gerisi onlara kalmıs

• Like
Tepkiler: algen
Doktorun inisiyatifinde olan bir durum yüzde yüz elenir ya da yüzde yüz hicbir sey olmaz kimse diyemez ama siz kanıt olarak evrak olarak ne gerekiyorsa yapın gerisi onlara kalmıs
Doktorumla görüştüm fakat doktorum bunun için herhangi bir rapora gerek olmadığını zaten tedavinin bittiğini ve ilaç yazmadığım gözüküyor dedi ilacında beyaz reçete hafif bir ilaç olduğunu söyledi rapor vermedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.