Florya hastanesine gidin baya uygun 1500 falandı
teşekkür ederim
bu fiyat ne zaman içindiÖzel meltem hastanesi 1.800
Florya hastanesine gidin baya uygun 1500 falandı
teşekkür ederim
bu fiyat ne zaman içindiÖzel meltem hastanesi 1.800
e kod geldi demiş biriE-nabız a bizzat tgs nin doktoru sizin telefonunuzdan açtırıp bakıyor, pc den filan değil bizzat sizin telefonununzdan bakıyor enabıza, daha sonra bir sayfada renklerin içindeki sayıyı söyle diyor olumlu ise evrak kısmına yolluyor daha sonra bu akşam veya ptesi arancaksınız dedi o kadar .
Aynen kod geliyor kodu veriyorsun doktora o bakıyor. Bende kafa gitmiş renk körlüğünden. Forum açıyorum,renk körleri hariç herkes yorum yapıyor. Anlamadım bu dünyada bir tek renk körü benmiyim.e kod geldi demiş biri
Merhaba. Geçmişteki örneğin 4-5 yıl önceki e-nabız tanılarına takılıyorlar mı? Bilginiz var mı?E-nabız a bizzat tgs nin doktoru sizin telefonunuzdan açtırıp bakıyor, pc den filan değil bizzat sizin telefonununzdan bakıyor enabıza, daha sonra bir sayfada renklerin içindeki sayıyı söyle diyor olumlu ise evrak kısmına yolluyor daha sonra bu akşam veya ptesi arancaksınız dedi o kadar .
Yhm için hiçbir zaman e-nabız açtırılıp bakılmadı. Hiçbir şirkette bu prosedür yok yhm için.Önceden bakılmıyor muydu o zaman yhm içinde bakılır
Sakin ol champ. Sanırım anlamakta güçlük çektin. Departmandan kastım başvurduğun iş. Yanlış hatırlamıyorsam rampe başvurdun. E-nabızın açtırıldığını ilk defa duyduğumu belirttim ben de. Sadece kabin ve kokpit için açıldığını gördüm,duydum.departman değil,TGS insan kaynaklarında doktor var,doktor bakıyor. Yaw arkadaşlar siz iyimisiniz oruclu oruclu ne tuhaf sorular soruyorsunuz insan. Departman ne anlar sağlık raporlarında,ona bir doktor bakar nerde olursa olsun.
ramp için bakmaları da çok absürdSakin ol champ. Sanırım anlamakta güçlük çektin. Departmandan kastım başvurduğun iş. Yanlış hatırlamıyorsam rampe başvurdun. E-nabızın açtırıldığını ilk defa duyduğumu belirttim ben de. Sadece kabin ve kokpit için açıldığını gördüm,duydum.
Evet dostum bence de çok enteresan, gülünç olmuş. Umarım başvuran arkadaşların elenecek bir hastalık geçmişi yokturramp için bakmaları da çok absürd
Merhaba. Geçmişteki örneğin 4-5 yıl önceki e-nabız tanılarına takılıyorlar mı? Bilginiz var mı?
Bunu bende çok merak ediyorum . Bilgisi olan var mı ?E nabıza yhm için bakılır mı sizce?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.