E-nabız a bizzat tgs nin doktoru sizin telefonunuzdan açtırıp bakıyor, pc den filan değil bizzat sizin telefonununzdan bakıyor enabıza, daha sonra bir sayfada renklerin içindeki sayıyı söyle diyor olumlu ise evrak kısmına yolluyor daha sonra bu akşam veya ptesi arancaksınız dedi o kadar .
e kod geldi demiş biri

E-nabız a bizzat tgs nin doktoru sizin telefonunuzdan açtırıp bakıyor, pc den filan değil bizzat sizin telefonununzdan bakıyor enabıza, daha sonra bir sayfada renklerin içindeki sayıyı söyle diyor olumlu ise evrak kısmına yolluyor daha sonra bu akşam veya ptesi arancaksınız dedi o kadar .
Merhaba. Geçmişteki örneğin 4-5 yıl önceki e-nabız tanılarına takılıyorlar mı? Bilginiz var mı?

departman değil,TGS insan kaynaklarında doktor var,doktor bakıyor. Yaw arkadaşlar siz iyimisiniz oruclu oruclu ne tuhaf sorular soruyorsunuz insan. Departman ne anlar sağlık raporlarında,ona bir doktor bakar nerde olursa olsun.
Sakin ol champ. Sanırım anlamakta güçlük çektin. Departmandan kastım başvurduğun iş. Yanlış hatırlamıyorsam rampe başvurdun. E-nabızın açtırıldığını ilk defa duyduğumu belirttim ben de. Sadece kabin ve kokpit için açıldığını gördüm,duydum.

• Like
Tepkiler: stella

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.