3 bin TL’ye sağlık raporu çıkarttım,bir sürü evrak ve masraf yaptım. Peki böyle bir durumu son dakika yapmaları adaletsizlik değil mi? Önceden belirtseydiler renk körü alınmıyor diye başvuru yapmazdık. Veya ki doktora gider gözlük alırdık. 3 aydır bekliyoruz burayı.
merhabalar hangi hastanede çıkardınız acaba raporunuzu?

ben de gideceğim ama fiyat konusunda hiçbir hastaneden bilgi alamadım bu yüzden hangi hastaneye gittiğinizi soruyorum

E-nabız a bizzat tgs nin doktoru sizin telefonunuzdan açtırıp bakıyor, pc den filan değil bizzat sizin telefonununzdan bakıyor enabıza, daha sonra bir sayfada renklerin içindeki sayıyı söyle diyor olumlu ise evrak kısmına yolluyor daha sonra bu akşam veya ptesi arancaksınız dedi o kadar .

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.