Pozisyon veya İlan Adı
TGS Yolcu Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
@umutgorkem19
Bunun net bir cevabi yok aslinda. Egitim planlamasina bagli. Bir de ayni gun memleketinize donebilirsiniz buyuk bir ihtimalle. Cunku saglik asamasindan gecmeniz ve egitim planlamanizin yapilmasi ayni gun olmayacaktir diye dusunuyorum.

Arkadaşlar merhaba, bugün tgs yolcu hizmetleri memuru pozisyonu için kurul mülakatımın sonucu pozitif geldi. Benden bazı tetkikler yapmamı ve sonuçlar ile 11 şubatta istanbula çağırıyorlar. Herhangi bir hastane belirtmemişler sadece sonuçlarını al gel demişler ben de memleketimde özel bir hastanede yaptırıp gideceğim. Acaba sıkıntı olur mu?
Olmaz hangi tetkikler isteniyorsa en kıytırık tıp merkezinde bile olsan. Listedekileri getirmişsen kabul ediyorlar. Kol-omurga vb. gibi yerlerde ameliyat öyküsi varsa dikkat ediyorlar.

Arkadaşlar merhaba, bugün tgs yolcu hizmetleri memuru pozisyonu için kurul mülakatımın sonucu pozitif geldi. Benden bazı tetkikler yapmamı ve sonuçlar ile 11 şubatta istanbula çağırıyorlar. Herhangi bir hastane belirtmemişler sadece sonuçlarını al gel demişler ben de memleketimde özel bir hastanede yaptırıp gideceğim. Acaba sıkıntı olur mu?
selam her hastaneye gıdıp kendını soydurma araştır tgs'nin anlaşmalı olduğu kurumlar var örneğin istanbul küçükçekmece'de sefaköy de rumeli özel hastane var 3.500 tl fiyat verirken medipol hastensi 25 bin tl fiyat verdi aklında olsunn her hastane fıyatı degısır

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.