Leon34

Üye
6 Mar 2025
29
4
5
Arkadaşlar TGS firmasından ramp işçisi olarak olumlu mesaj geldi ancak sağlık tetkikleri için extra bir mesaj gelmedi TGS mesaj yerine arama yapıyor mu bilgisi olan ?

17 ocakta mülakata girdim, Salı günü olumlu mesaj aldım ancak hala sağlıkla ilgili bir mesaj alamadım, İstanbul havalimanı için

Diğer başlıklarda arkadaşlar olumlu mesajından bir iki gün sonra evrak listesi için aradıklarını yazmışlar sizde de böyle olabilir, hayırlı olsun

Teşekkür ederim, bugün bir arama geldi ama açamadım tekrar aradığımda sürekli meşgul çaldı bir türlü ulaşamadım

E posta ve spamlarınızı sık sık kontrol edin bence ben de süreci bilmiyorum ama prestijli bir şirket olumluysa ipi sağlam tutmalısınız

Açamadıysanız yeniden ararlar. Gerekli sağlık evrakları ve teslim zamanı sms ile iletilecek telefonu açtığınızda.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.