Peki ramp işçisi istedikleri tahlilleri size telefonda mı söylediler kesin mi yani bunlar ? Yoksa SMS atıcaklar mı
Önce SMS attılar orada yazıyordu istedikleri tahliller, birkaç saat sonra da aradılar.Aradıklarında bunları yapıp Çarşamba günü saat 16 ya kadar TGS insan kaynaklarına teslim et dediler

Önce SMS attılar orada yazıyordu istedikleri tahliller, birkaç saat sonra da aradılar.Aradıklarında bunları yapıp Çarşamba günü saat 16 ya kadar TGS insan kaynaklarına teslim et dediler
hocam bana mesela tek sms geldi sadece olumlu geri dönüş geldi yani senin dediğin mesaj yok ve mesajda sağlık tetkiki sonuçlarınızın olumlu olması durumunda işe giriş tarihi tarafınıza bildirilecektir yazıyor. Ekstra bir mesaj daha atarlar mı veya ararlar mı acaba hangi testler isteniyor diye?

peki bu testleri nereye teslim etmemiz gerekiyor? yoksa iş başı yaparken mi teslim edilecek bilgin var mıdır acaba
Bunları TGS insan kaynaklarına teslim edeceksin,onlar kontrol edecek bi sorun yoksa ondan sonra eğitime çağıracaklar.Ne zaman ve nereye teslim edeceğini gönderdikleri mesajda yazar.

hocam bana mesela tek sms geldi sadece olumlu geri dönüş geldi yani senin dediğin mesaj yok ve mesajda sağlık tetkiki sonuçlarınızın olumlu olması durumunda işe giriş tarihi tarafınıza bildirilecektir yazıyor. Ekstra bir mesaj daha atarlar mı veya ararlar mı acaba hangi testler isteniyor diye?
Onay mesajından bir gün sonra istedikleri tahlillerin yazdığı mesaj geldi bana

• Like
Tepkiler: TAYFUR
  • Like
Tepkiler: eetyh
bana sadece tek mesaj geldi dün saglık raporu icn ne istediklerini ne zaman nereye bırakıcagım ile ilgili bilgi verilmedi ne yapmalıyım ramp için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.