Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 de dtm olun denildi bana mulkat olan binya gelin dendi faknt link atilib sınava hazırlamnsı için linknatacaklardi hal link gelmdi 1-2 saate geliyolar dedlier hala gelmdi
Hala 36 36 diye belirtilen numara mı arıyor hocam malum bankalardan çok fazla çağrı geliyor gözden kaçırmak istemiyorum birde önce SMS sonra arama mı geliyor 11 mart da evrakları verdik 1 ay oldu hala bekliyoruz beklemek çok can sıkıcı olmaya başladı
Hala 36 36 diye belirtilen numara mı arıyor hocam malum bankalardan çok fazla çağrı geliyor gözden kaçırmak istemiyorum birde önce SMS sonra arama mı geliyor 11 mart da evrakları verdik 1 ay oldu hala bekliyoruz beklemek çok can sıkıcı olmaya başladı
Evet belirttiğiniz numaradan arıyorlar önce sms geliyor eğitim tarihi ve planlıyoruz detaylar için size ulaşacağız yazan sonra arıyorlar eğitime katılacak mısınız diye sonra size link göndereceğiz dediler ama bekliyorum bugün gelmedi
İnşallah en kısa sürede gelir de önceden biraz göz gezdirebilirsiniz ilk grubu 8 nisan da eğitime çağırdılar 13 Nisan da sanırım 2. Grup inşallah bize de bir an önce SMS gelip eğitime çağırırlar da en kısa sürede işbaşı yapmış oluruz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.