BekirCicek

Üye
16 May 2025
23
4
0
TGS RAMP İŞCİSİ için olumlu dönüş aldım ancak kafamda bazı sorular var işin aşırı derecede insan üstü zor olduğunu ve yoğun olduğunu söylediler mülakatta ek olarak internetten araştırdığımda sürekli ****** dönmesi, 6 aydan önce işten çıkartmalar vs oluyormus. Ne kadar doğru?
Ek olarak bunları duyunca vazgeçmeyi düşündüm, eğer ki vazgeçersem bunu insan kaynaklarına söyledikten sonra ileri zamanlarda 2-3 yıl sonra THY de host olmak istediğim zaman karşıma çıkar mı?

TGS RAMP İŞCİSİ için olumlu dönüş aldım ancak kafamda bazı sorular var işin aşırı derecede insan üstü zor olduğunu ve yoğun olduğunu söylediler mülakatta ek olarak internetten araştırdığımda sürekli ****** dönmesi, 6 aydan önce işten çıkartmalar vs oluyormus. Ne kadar doğru?
Ek olarak bunları duyunca vazgeçmeyi düşündüm, eğer ki vazgeçersem bunu insan kaynaklarına söyledikten sonra ileri zamanlarda 2-3 yıl sonra THY de host olmak istediğim zaman karşıma çıkar mı?
Hayır vazgeçerseniz kabin memurluğu için sorun olmaz. Uçak altı bagaj işi zor bir iştir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.