soldai

Üye
22 Ağu 2024
44
14
35
Merhabalar geçen ay girdiğim operasyon memurluğu mülakatından bugün olumlu dönüş aldım ancak yarına kadar bütün sağlık testlerini tamamlayıp iş başı muayenesine katılmam gerektiğini söylediler. TGS insan kaynaklarına ulaşabileceğim bir numara var mıdır çünkü yarına kadar bunları tamamlayıp oraya götürmem imkansıza yakın. Hali hazırda da çalışıyorum izin dahi almaya fırsatım olmadı.

Merhabalar geçen ay girdiğim operasyon memurluğu mülakatından bugün olumlu dönüş aldım ancak yarına kadar bütün sağlık testlerini tamamlayıp iş başı muayenesine katılmam gerektiğini söylediler. TGS insan kaynaklarına ulaşabileceğim bir numara var mıdır çünkü yarına kadar bunları tamamlayıp oraya götürmem imkansıza yakın. Hali hazırda da çalışıyorum izin dahi almaya fırsatım olmadı.
Nerde oturuyosun

Arkadaşlar testleri farklı hastanelerden yapsak sıkıntı çıkarırlar mı örneğin bisim burda mesela işitme testi yapılmıyor sadece onu farklı hastaneden yaptırsam olur mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.