Pozisyon veya İlan Adı
yer hizmetleri
İstasyon Adı
Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

canlau

Üye
6 Şub 2026
26
18
5
Meslek
Kabin
beni az önce arayıp e devletten bir eğitime katılmam gereltiğini söylediler fakar e devlette nereden göreceğim bu eğitimi

beni az önce arayıp e devletten bir eğitime katılmam gereltiğini söylediler fakar e devlette nereden göreceğim bu eğitimi
Merhaba lar oncelikle adiniza sevindim soforlukluk icinmi bazi arkadaslar online egitimlere calisip sonradan sonradan dunya ticaret merkezinde sinava giriolae acaba evraklari ne zaman tsslim etmiadiniz

Merhaba lar oncelikle adiniza sevindim soforlukluk icinmi bazi arkadaslar online egitimlere calisip sonradan sonradan dunya ticaret merkezinde sinava giriolae acaba evraklari ne zaman tsslim etmia
merhaba çok teşekkürler. ramp için lakin dediğm gibi online eğitimleri nereden alacağımı bilmiyorum sms ile bilgi vereceklerini söylediler ama hala iletmediler tarafıma

merhaba çok teşekkürler. ramp için lakin dediğm gibi online eğitimleri nereden alacağımı bilmiyorum sms ile bilgi vereceklerini söylediler ama hala iletmediler tarafıma
Bildigim.kadariyla size sms gelio o linke tikliyorsunuz ve e devlet bilgilerinizle giris yaptikdan sonra orda adiniza tanimli egitim.var ona calisiyorsunuz ve sinav icin sizi dunya ticaret merkwzine cairiolar orda bilgisayar basinda sinava giriosunuz kazanirsaniz sigorta girisi yapiliyoe ve egitime giriyorsunuz die biliyorum

Bildigim.kadariyla size sms gelio o linke tikliyorsunuz ve e devlet bilgilerinizle giris yaptikdan sonra orda adiniza tanimli egitim.var ona calisiyorsunuz ve sinav icin sizi dunya ticaret merkwzine cairiolar orda bilgisayar basinda sinava giriosunuz kazanirsaniz sigorta girisi yapiliyoe ve egitime giriyorsunuz die biliyorum
iyi de dünya ticaret merkezi istanbulda değil mi ? ben ayt deyim başvurumda ayt

Ben hala mülakat daveti bekliyorum ancak sizin girip e devletten gireceğiniz sınavı ben daha önce yaptım ve belgem de var ama ben o sınava tabii olacak mıyım acaba neyse bir mülakat daveti alalım da gerisi kolay 😀

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.