Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çok teşekkür ederim hocam 16 ocak ve sonrasını bekleyip 2.inci formu bekleyeceğiz o zaman. Daha önce pegasus da yarı zamanlı çalıştım bunu görüpte dönüş yapacaklarını düşünüyorum orda da yer hizmetlerinde görev aldım kontuar
RIca ederim ikinci formu basvurulae bittikten sonra yollarlar diye dusunuyorum belki daha erkende olabilir

• Like
Tepkiler: LİDER34
Merhaba ben yer hizmetleri memurluğuna başvurmak istiyorum ilanlar hala açılmadı dimi bir arkadaşım bana şey dedi hemen açıp kapatıyorlar dedi bu doğru mu bilgisi olan acil yazabilir mi ?
Merhaba, gecen sene hemen acilip kapanmasi gibi bir durum soz konusu olmadi. 2 hafta kadar acik kalmisti ilan diye hatirliyorum. Bu sene de benzer bir durum olur diye tahmin ediyorum.

5 gün 1 hafta gibi bi başvuru zamanı olur . Açıp kapanma gibi bi durum olmaz
Merhaba, siz yhm olarak çalışıyorsunuz sanırım 😌 kısaca bilgi verebilir misiniz yazılı sınav ve İngilizce mülakat ile ilgili. Aklınızda kalan sorulardan vs.

Merhaba, siz yhm olarak çalışıyorsunuz sanırım 😌 kısaca bilgi verebilir misiniz yazılı sınav ve İngilizce mülakat ile ilgili. Aklınızda kalan sorulardan vs.
Yhm olarak çalışmıyorum forumda gördüğüm öğrendiğim kadar yazmıştım mesajı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.