Arkadaşlar ve Sayın @admin hem yerinde ingilizce sınavı hem de bu Online sınav için nelere bakabiliriz? Cevap alabilirsem gerçekten mutlu olurum.
Online atlattıktan sonra mesela neler çıkıyor aynı mı soruyorlar ?
Online sınav için ne kadar süre bekleyeceğiz henüz mesaj gelmedi ?
Online ve Yerinde sınav için nelere çalışacağımıza dair fikri ve bilgisi olan var ise link vs koyabilir ise mutlu olurum.
@admin Bilgilendirme rica edebilir miyiz?

evet doğrulama kodu aynı olduğu için muhtemelen, denedim giriş yapamıyorsun, sehven gönderilmiş mail sanırım, kimseye hala online sınav sms gelmemiş bu arada, hiç geldi diyen yok şu ana kadar
Hafta sonuna denk geliyor olması etkiledi mi bilmiyorum ama geçen sene 18 ocakta form 22 ocakta da sınav sms’i gelmiş normal şartlarda bu hafta sonu atarlar ama dediğim gibi hafta sonu olması birşeyi değiştiriyor mu böyle bir sınavda bilmiyorum pazartesi de yollayabilirler 🤷🏽‍♂️

Hafta sonuna denk geliyor olması etkiledi mi bilmiyorum ama geçen sene 18 ocakta form 22 ocakta da sınav sms’i gelmiş normal şartlarda bu hafta sonu atarlar ama dediğim gibi hafta sonu olması birşeyi değiştiriyor mu böyle bir sınavda bilmiyorum pazartesi de yollayabilirler 🤷🏽‍♂️
Hafta sonu olması etkilemez diye düşünüyorum, gelsin şu sınav sms de, stres oldu herkes

Dyned kalkalı baya oluyor hrpeak ile oluyor sınavlar ve son iki sınava girdiğimde kalmıştım. B1-B2 ortalamalı bir sınav. Speaking olarak o seviyedeyim ancak grammer konusunda eksiklerim var geçemiyorum sınavları 🤷🏽‍♂️
:O, İngilizce anlıyorum diyenler için kolay bir sınav. Çok iyi konuşup gramerden geçemedim demelik bir sınav değil, yds mi bu😂? Hatta gramer sorusu yok tamamen okuma anlama soru varyasyonlarından oluşuyor. Buradaki arkadaşları da endişelendirmeye gerek yok bence, yds gibi bir sınav sanacaklar:) Size de tavsiyem okuma anlama çalışmaları yapın gramer çalışarak geçebileceğinizi sanmıyorum

Arkadaşlar ve Sayın @admin hem yerinde ingilizce sınavı hem de bu Online sınav için nelere bakabiliriz? Cevap alabilirsem gerçekten mutlu olurum.
Online atlattıktan sonra mesela neler çıkıyor aynı mı soruyorlar ?
Online sınav için ne kadar süre bekleyeceğiz henüz mesaj gelmedi ?
Online ve Yerinde sınav için nelere çalışacağımıza dair fikri ve bilgisi olan var ise link vs koyabilir ise mutlu olurum.
@admin Bilgilendirme rica edebilir miyiz?
online sınav için henüz sms alan yok sanırım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.