Grammar bilgisi b2 olmadan speaking nasıl b2 olabilir?eger broken english konusuyorsaniz tabii olabilir!yani gorunce dayanamdım pardon😂
Ya öyle sıfır bir ingilizcem yok ama 3-4 yıl havalimanında çalıştım 6 ay öncesine kadar o yüzden konuşma odaklı geliştirdim kendimi hep günlük ingilizceyi rahat konuşuyorum anlıyorum, araç içi hosteslik de yaptım tur rehberi gibi ama sınavları geçecek ingilizce bilgim yokmuş ona artık emindim o yüzden üşenmedim gittim sıfırdan başladım c1 seviyesine kadar 6 ayda geldim bakalım ya geçicez ya geçicez 😂

Grammar bilgisi b2 olmadan speaking nasıl b2 olabilir?eger broken english konusuyorsaniz tabii olabilir!yani gorunce dayanamdım pardon😂
günlük ingilizce için b2 gramere gerek yok ki hocam. nice yiğitler şakır şakır ingilizce konuşup yds'den 40-50 alıyor. beni de ana dilim türkçeden dil bilgisi sınavına soksalar tökezlerim, kaldı ki ikinci dili konuşup da gramerinden kalmak gayet tabii diye düşünüyorum :)

• Like
Tepkiler: seherayse
günlük ingilizce için b2 gramere gerek yok ki hocam. nice yiğitler şakır şakır ingilizce konuşup yds'den 40-50 alıyor. beni de ana dilim türkçeden dil bilgisi sınavına soksalar tökezlerim, kaldı ki ikinci dili konuşup da gramerinden kalmak gayet tabii diye düşünüyorum :)
Zaten şu sınav işleri olmasa kimse oturup da grammer çalışmaz kapalı çarşıda çalışan 3-4 dil bilen adamın sen ders çalıştığını düşünüyor musun. İki tane brezilyalı hostesi gezdirdim sultanahmette atatürke kadar İngilizce anlattım 😂😂 ama iş sınava gelince değişiyor o yüzden ayrı bi çalışma yapmak lazım şu sınavları geçmek için maalesef

• Like
Tepkiler: User112263
Birkaç gün içinde online sınav sms’i gelir. Geldiği gün ve sonrasında ki 2 gün boyunca istediğimiz zaman girme hakkımız var. Sınavlar bittikten 20 gün sonra falan geçip geçmediğine dair sms geliyormuş baktım bugün sms geçmişinden ama tabi değişebilir tarihler.
2 gün önce sms sonrası formu doldurup gönderdik, bugün bu kez mail olarak tekrar form doldurun diye mesaj geldi

Sms’den bağımsız olarak geç geldi heralde bana da gelmiş çünkü ama yeni bir mail değil sms şifresi ile aynı şifre var o yüzden gecikmeli gelmiştir.
evet doğrulama kodu aynı, 2 sonra mail gönderilmesi enterasan, tekrar doldursakmı kararsızım bu konuda

Birkaç gün içinde online sınav sms’i gelir. Geldiği gün ve sonrasında ki 2 gün boyunca istediğimiz zaman girme hakkımız var. Sınavlar bittikten 20 gün sonra falan geçip geçmediğine dair sms geliyormuş baktım bugün sms geçmişinden ama tabi değişebilir tarihler.
Tgs yhm güncel maaş ne kadar acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.