Çok teşekkürlerbaşvuru yapanlar belli bir süre tekrar başvuramıyordu 6 ay içinde başvuru olmuyodu sanırım geçen sene aralık ocak aylarında ilan açılmıştı bir de 3-4 ay sonra tekrar ilan açılmıştı diye hatırlıyorum yaz başlarken ben ilk ilan açıldığında başvurmuştum ama yerinde sınavdan olumsuz sonuç almıştım daha sonraki ilana başvuru yapamamıştım belli bir süre geçmesi gerektiği için
Hakkınızda hayırlısı umarım ya benimde orasıydı,bende forumda dolaşan sorulara falan baktım hazırlanmıştim ama söylediğiniz cümlelerin seyrine göre çok değişiyor muhabbetin yönü,bana ağırlıkla stajimla alakalı sorular sordular,peki ne zaman sonuçlanacagina dair bir şey söylediler mi size?
size tam olarak ingilizce neler sormuşlardı kendinizden bahsederken nelerden bahsettiniz biraz detay verebilir misiniz rica etsemHakkınızda hayırlısı umarım ya benimde orasıydı,bende forumda dolaşan sorulara falan baktım hazırlanmıştim ama söylediğiniz cümlelerin seyrine göre çok değişiyor muhabbetin yönü,bana ağırlıkla stajimla alakalı sorular sordular,peki ne zaman sonuçlanacagina dair bir şey söylediler mi size?
Önce ingilizce olarak kendini tanıtır mısın diye sordular ardından stajda yaşadığım olayla alakalı detay sorular sormaya başladı İngilizce olarak stresli bir durumda nasıl başa çıktın buna bir örnek verebilir misin işte neden tgs'yi tercih ettin de başka bir yer hizmetlerini tercih etmedin,seni neden işe alalım gibi sorulari ingilizce sordular açıkçası çok bir sıkıntı yaşamadım İngilizce'de cvp verebildim takılmadan, sonra Türkçe devam edelim dediler şu an çok hatırlamıyorum birkaç soru daha sordular mesela stresli ve yoğun geçecek mesai saatlerinin uzun vadeye yayıldığında başa çıkabileceğini düşünüyor musun dediler bende düşüncemi dile getirdim sonra sormak istediğiniz birşey var mı dediler bende yok dedim teşekkür edip bitirdiler.ama heyecanlıydım ilk mülakatımdi açıkçası ve bunu karşı tarafta hissetti gülerek heyecanlisin galiba diyip gülümsedi bı tanesi nedense içimde olumsuz bir sonuç olacak gibi ama hakkımızda hayırlısı inşallah.size tam olarak ingilizce neler sormuşlardı kendinizden bahsederken nelerden bahsettiniz biraz detay verebilir misiniz rica etsem![]()
hakkınızıda hayırlı olur umarım . Neden yer hizmetlerini tercih etmedin diye sordular demişsiniz hangi departman için başvuru yapmıştınız yhm için değil miÖnce ingilizce olarak kendini tanıtır mısın diye sordular ardından stajda yaşadığım olayla alakalı detay sorular sormaya başladı İngilizce olarak stresli bir durumda nasıl başa çıktın buna bir örnek verebilir misin işte neden tgs'yi tercih ettin de başka bir yer hizmetlerini tercih etmedin,seni neden işe alalım gibi sorulari ingilizce sordular açıkçası çok bir sıkıntı yaşamadım İngilizce'de cvp verebildim takılmadan, sonra Türkçe devam edelim dediler şu an çok hatırlamıyorum birkaç soru daha sordular mesela stresli ve yoğun geçecek mesai saatlerinin uzun vadeye yayıldığında başa çıkabileceğini düşünüyor musun dediler bende düşüncemi dile getirdim sonra sormak istediğiniz birşey var mı dediler bende yok dedim teşekkür edip bitirdiler.ama heyecanlıydım ilk mülakatımdi açıkçası ve bunu karşı tarafta hissetti gülerek heyecanlisin galiba diyip gülümsedi bı tanesi nedense içimde olumsuz bir sonuç olacak gibi ama hakkımızda hayırlısı inşallah.
pardon neden başka bir yer hizmetlerini tercih etmedin diye sormuşlar yanlış okumuşum . Ne cevap verdiniz öyle sorduklarındahakkınızıda hayırlı olur umarım . Neden yer hizmetlerini tercih etmedin diye sordular demişsiniz hangi departman için başvuru yapmıştınız yhm için değil mi
Benim çelebi ile de bir sürecim olmuştu diyince neden şuan onları tercih etmedin de bizi tercih ettin diye sordular,bende şartlarından ve havacılık alanında daha iyi bir kariyer imkanı olduğunu düşündüğümden dolayı tercih ettim dedim.pardon neden başka bir yer hizmetlerini tercih etmedin diye sormuşlar yanlış okumuşum . Ne cevap verdiniz öyle sorduklarında
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için umarım güzel sonuçlar alırsınızBenim çelebi ile de bir sürecim olmuştu diyince neden şuan onları tercih etmedin de bizi tercih ettin diye sordular,bende şartlarından ve havacılık alanında daha iyi bir kariyer imkanı olduğunu düşündüğümden dolayı tercih ettim dedim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.