Öyle yapıcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz ama çoğu kişi dövme olanlarda var yani denk geliyo benim yakınımda varduymadım öle bişey ama siz adminin dediği gibi olabildiğince saklayın
Sizce edebilme olasılığı varmı yok diyip göstermemeye çalılsamMülakata kadar gelirseniz önce gruplar halinde iş tanıtımı yapıyorlar orda tekrar söylüyorlar ve kontrol de edebiliyorlar
Mülakatta ne diyorlarMerhaba dövme kabul etmiyorlar.
Normal uzun birşey giyip gitsem sorsalar varmı diye yok desem açın bakalım gibi bir söylem olurmu admin peki
Geçen sene sürece katıldığımda öncesinde bir toplantı yapıldı ve orada fark edilmesi durumunda aksiyon alınacağı belirtildi ama özel olarak kontrol edilmedi.Sizce edebilme olasılığı varmı yok diyip göstermemeye çalılsam
Teşekkür ederim şuan çalışıyormusunuz pekiGeçen sene sürece katıldığımda öncesinde bir toplantı yapıldı ve orada fark edilmesi durumunda aksiyon alınacağı belirtildi ama özel olarak kontrol edilmedi.
Hayır ben de ilanın açılmasını bekliyorum. Tekrar başvuracağım. Geçen yıl maalesef mülakatta elendim, gayet de iyi geçmişti aslındaTeşekkür ederim şuan çalışıyormusunuz peki
Neden peki elendiniz bir bilginiz varmıHayır ben de ilanın açılmasını bekliyorum. Tekrar başvuracağım. Geçen yıl maalesef mülakatta elendim, gayet de iyi geçmişti aslında
Bilmiyorum açıkçası olumlu bekliyordum ama tahminimce işkurlara öncelik verildi çünkü toplantıda bunun üzerine hem konuşuldu hem de kaç kişi var diye sorulmuştu.Neden peki elendiniz bir bilginiz varmı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.