Çok teşekkür ederim. Benim de haftaya ve aşırı stresliyim acaba herkese aynı soruları mı soruyorlar diye merak ettim çünkü çoğu kişi kendinden bahset kendinde beğendiğin özellikler zor bir durumla karşılaşırsan ne yaparsın vs gibi şeyler duydum ingilizce kısmı için. Genel olarak herkesin mi kısa sürüyordu peki ve siz saat kaçta girmiştiniz? Umarım olumlu sonuçlanır mülakatınız 🙏🏼
sizin hangi tarihte olucak mülakatınız

merhaba benim mülakat sürecim şöyle oldu ilk başta 20dk kadar süren bi sunum için toplantı salonu gibi bi yere geçtik 15-20 kişiydik orda iş imkanları görevler kılık kıyafet falan bu tarz bilgiler verildi sonra aşağıya indik orda 3 sınıf vardı sırayla her odaya 1 kişi alıp mülakata başlıyolar önce kendini tanıt dediler nerde çalıştın ne kadar çalıştın neden çıktın neden bu işe başvurdun bunlar türkçe soruldu sonra direkt ingilizceye geçtiler yine kendini tanıt dediler zor bi misafirle karşılaşırsan naparsın ve ilerde birkaç yıl içinde kendini nerde görüyosun dediler bunlar da ingilizce soruldu 3 dakika ya sürdü ya sürmedi benim mülakatım. biraz garipti açıkçası ben konuşurken pek yüzüme bakmadılar hiç gülümsemediler 2 kişi vardı karşımda onlar öyle olunca gerildim ben de pek konuşamadım ingilizce kısmında umarım sizinki daha iyi geçer
Bende aynı sekilde soruları soran kisi sanırım kötü günündeydi eli cenesinde gözlerimin icine bakıyordu hadi söyle der gibi bende ingilezcede son soruda kusura bakmayın biraz heyecanlıyım dedim tamam sıkıntı değil dediler

• Like
Tepkiler: ycb
Çok teşekkür ederim. Benim de haftaya ve aşırı stresliyim acaba herkese aynı soruları mı soruyorlar diye merak ettim çünkü çoğu kişi kendinden bahset kendinde beğendiğin özellikler zor bir durumla karşılaşırsan ne yaparsın vs gibi şeyler duydum ingilizce kısmı için. Genel olarak herkesin mi kısa sürüyordu peki ve siz saat kaçta girmiştiniz? Umarım olumlu sonuçlanır mülakatınız 🙏🏼
ilk ben girdim mülalakata çıkınca direkt gittim sonrakiler ne kadar durdu bilmiyorum ama muhtemelen her şey 1 saat içinde biter sunum mülakat sıra beklemeniz falan

• Like
Tepkiler: 0bysla0

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.