Pozisyon veya İlan Adı
TGS
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
29 Ara 2025
83
21
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merabalar öncelikle başvuru yapanlar hakkımızda hayırlsı olur inşallah mülakata çağrıldığımızda neler soruluyor süreç nasıl ilerliyor bi bilgisi olan varmı cevaplasa sevinirim

Merabalar öncelikle başvuru yapanlar hakkımızda hayırlsı olur inşallah mülakata çağrıldığımızda neler soruluyor süreç nasıl ilerliyor bi bilgisi olan varmı cevaplasa sevinirim
Merhaba öncelikle geçen sene antalya havalimanı için başvurdum hatta kabul edildim ama evrak yetiştiremedim
Öncelikle toplantı odasında sunum yapıyorlar iş hakımda bilgi özlük hakları ve maaş bilgisi sonra şirketin geçmişi hakkında bilgi veriyorlar sonrasında tek tek mülakat
mülakat dediğimde sohbet havasında geçiyor kendini tanıtıyorsun
İşi yapabilirmisin buradamı kalıyorsun ne mezunusun gibi sorular TGS çok iyi bir firma 6 aydan sonra kadro veriyorlar. inşallah bu sene istanbul için başvurdum hakkımızda hayırlısı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba öncelikle geçen sene antalya havalimanı için başvurdum hatta kabul edildim ama evrak yetiştiremedim
Öncelikle toplantı odasında sunum yapıyorlar iş hakımda bilgi özlük hakları ve maaş bilgisi sonra şirketin geçmişi hakkında bilgi veriyorlar sonrasında tek tek mülakat
İşi yapabilirmisin buradamı kalıyorsun ne mezunusun gibi sorular TGS çok iyi bir firma 6 aydan sonra kadro veriyorlar ve daha rahat edeceğin bir yere yerleşimini sağlıyorlar inşallah bu sene istanbul için başvurdum hakkımızda hayırlısı
İnşallah hayırlısı saolun 🙏🏻

İşi yapabilirmisin buradamı kalıyorsun ne mezunusun gibi sorular TGS çok iyi bir firma 6 aydan sonra kadro veriyorlar. inşallah bu sene istanbul için başvurdum hakkımızda hayırlısı
Merhabalar ben havalimanı ili içinde ikamet etmiyorum bu direk elenme sebebim olurmu ama kabul alsam ikamet edebilirim?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.