7 ocak cuma günü mülakata çağrıldım fakat hava şartlarından dolayı uçuşlarım iptal edildi istanbula gelemiyorum. mülakat tarihi değiştirilebiliyor mu mail attım ama dönüş olmadı kiminle iletişime geçmem gerekiyor

Merhabalar, bugün sözlü mülakata girdim. Yer hizmetleri memuru olarak başvurmuştum. Gelen soruları yazıyorum.
1- Can you tell about yourself?
2- Dou you have any job experiences?
3- Have you encountered any difficulties in your previous job? What were they?
sonrasında türkçe devam edip boş zamanlarımda ne yaptığımı sordu. Deneyimli/deneyimsiz olarak açılan ilana başvuru yaptığım halde deneyim üzerinde çok fazla duruldu. Staj/iş deneyimi vs vs hepsi soruldu. Umarım işinize yarar, hepinize başarılar diliyorum.

**kesinliği olmamakla birlikte mülakat beklerken alandaki insanlardan duyduğum bir soru:
- Gelen müşterinin bagajında 5kg fazla eşya var bunu nasıl anlatırsınız?

• Like
Tepkiler: kilic ve gunes
Merhabalar, bugün sözlü mülakata girdim. Yer hizmetleri memuru olarak başvurmuştum. Gelen soruları yazıyorum.
1- Can you tell about yourself?
2- Dou you have any job experiences?
3- Have you encountered any difficulties in your previous job? What were they?
sonrasında türkçe devam edip boş zamanlarımda ne yaptığımı sordu. Deneyimli/deneyimsiz olarak açılan ilana başvuru yaptığım halde deneyim üzerinde çok fazla duruldu. Staj/iş deneyimi vs vs hepsi soruldu. Umarım işinize yarar, hepinize başarılar diliyorum.

**kesinliği olmamakla birlikte mülakat beklerken alandaki insanlardan duyduğum bir soru:
- Gelen müşterinin bagajında 5kg fazla eşya var bunu nasıl anlatırsınız?
Antalya için mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.